Liste over varer efter mærke Kai Shun

Kai Shun er en Japansk knivproducent der er kendt for sine håndlavede knive i høj kvalitet

I 1908 startede Kai Corporation livet som en lille lommeknivproducent i Seki, den gamle by der er kendt for sin sværdproduktion, i Japan.

I dag fremstiller, sælger, eksporterer og importerer Kai mere end 10.000 forskellige typer bestik og skæreværktøjer, lige fra køkkenredskaber til kosmetisk tilbehør og kirurgiske redskaber.

Traditionen og de færdigheder, der er overdraget fra det gamle Japans sværdsmede, har altid været en inspiration og en integreret del af ethvert Kai-produkt siden virksomhedens begyndelse. Tilsvarende er Kai Shun køkkenknive lavet ved hjælp af en kombination af avanceret teknologi og lang erfaring og er højt værdsatte over hele verden - hver Shun-kniv er håndlavet i Japan og kræver mindst 100 omhyggelige trin før produktionen er færdig.

På japansk er "Shun" (udtales "shoon") det præcise øjeblik i året, hvor en bestemt madvare er på toppen af ​​sin perfektion. Shun er, når frugten er sødest, når grøntsager er perfekt modne, perfekt friske og perfekt lækre. Shun er i harmoni med årstidernes naturlige rytmer. Kai Shun knive tager stolt sit navn fra denne japanske kulinariske tradition med at forberede og spise den friskeste mad i det perfekte "shun"-øjeblik. Det er en tradition, Kai lever op til hver dag, hvor de fremstiller udsøgte køkkenknive, der også altid er på toppen af ​​deres perfektion.