Læskedrikke Pocari Sweat Isotonisk Sportsdrik Pulver QN02024

Pocari Sweat Isotonisk Sportsdrik Pulver

Pocari Sweat bland-selv pulver - den originale isotoniske sportsdrik fra Japan i pulverform! Pocari Sweat er elsket for sin læskende effekt og friske smag.

25,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kan man virkelig købe Pocari Sweat i pulver form i Danmark?! Ja! Hos WakuWaku er det lykkedes os at skaffe den forfriskende, unikke og læskende sportsdrik fra Japan hjem, også som pulver, så du selv kan blande drikken derhjemme. Kræver kun vand fra vandhanen, og vupti, så har du den klassiske japanske sportsdrik klar!

Pocari Sweat (eller Pokari Suetto som den også er kendt som i Japan) er en såkaldt Isotonisk sportsdrik der blev lanceret i Japan i 1980 af Otsuka Pharmaceutical. Den er nu tilgængelig i mange asiatiske lande, men også i lande som Mexico, Australien og nu også Danmark! 

Pocari Sweat er en mild, let og super forfriskende drik uden brus. Den har en mildt hint af grapefrugt og er elsket for sine læskende egenskaber. En flaske Pocari Sweat er helt perfekt på en varm sommerdag, eller efter træning. 
Drikken er pakket med elektrolytter og næringsstoffer som normalt forlader kroppen når man sveder - heraf navnet Pocari "Sweat". Så det er altså ikke fordi drikken er lavet på sved, men tværtimod fordi den genskaber kroppens væskebalance enormt effektivt.

Pocari Sweat er en sportsdrik som mange har prøvet i Japan - og som næsten lige så mange savner i Danmark. Og hos WakuWaku kan du nu købe den, og få smagen af Japan hjem i stuen - eller stranden, træningscenteret eller hvor du nu har lyst til at nyde din Pocari Sweat ;)

TIP! Pocari Sweat fås også som færdig drik - klar til en læskende oplevelse!

Blandingsvejledning:

Bland posens indhold (74g) op med 1 liter vand. Rør rundt til pulveret er helt opløst. Bør nydes afkølet.

Produktinformation

QN02024
Produktinformation
Vægt
74g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, fruktoseglukose sirup, juice, salt, surhedsregulerende middel (E330), vitamin C (E300), klorid K (E508), karbonat Ca (E327), aroma, aminosyre (E621), klorid Mg (E511), aroma.

Energi (kJ) 113 kJ
Energi (kcal) 27 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 6,7 g
   (heraf sukkerarter) 6,7 g
Protein 0,0 g
Salt 0,1 g


Du vil eventuelt også synes om