Yuzu Yuzu Kosho Honkata Spicy Citrus Pasta 50g JE18522

Yuzu Kosho Honkata Spicy Citrus Pasta 50g

Yuzu Kosho er en fermenteret, spicy citruspasta der fremstilles af skallen fra Yuzu citrusfrugten, chilipebre og salt. Utroligt smagfuld og aromatisk!

59,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Yuzu Kosho har en utroligt intens duft af citrus og chilipeber. Den aromatiske krydderpasta bruges vidt og bredt i det japanske køkken, og er særligt kendt fra Kyushu området, hvor det er en værdsat ingrediens.
Denne Yuzu Koshu fremstilles i Kagawa Præfekturet, hvor de mest udsøgte yuzu frugter udvælges. Denne type Yuzu har sin helt egen karakteristiske aroma og en særligt grøn-blå skræl, der gør den specielt eftertragtet.
Herefter tilsættes Hontaka chilipebre og Kagawa salt (også kaldt Sesan salt) hvorefter blandingen nænsomt fermenteres til denne skønne smagsgivende og velduftende kombination.

Yuzu Kosho er perfekt til alt fra marinader, dips og saucer, men kan også nydes direkte på grillet, pocheret eller røget fisk, hvidt eller rødt grillet kød, skaldyr, salater, rå fisk, eller tatar.

Denne Yuzu Kosho er har en perfekt balance mellem stærk grøn chilipeber og yuzu frugtens friskhed og lette bitterhed, kombineret med en saltet og krydret smag.

Produktinformation

JE18522
Produktinformation
Vægt
50g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Yuzu skal, Hontaka peber, salt, yuzu juice.

Energi (kJ) 206 kJ
Energi (kcal) 4,9 kcal
Fedt 0,8 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 9,3 g
   (heraf sukkerarter) 3,1 g
Protein 1,3 g
Salt 25,2 g


Du vil eventuelt også synes om