Svampe Bestore Instant Tremella Svampe Suppe NE85290

Bestore Instant Tremella Svampe Suppe

Kinesisk Yin’er Tang suppe til den lune sommer med næring fra tremella og velsmag fra jujube, kandissukker og goji-bær. Et mellemmåltid eller en sød dessert

31,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne portion Yin’er Tang kan med fordel spises efter et stort måltid eller som nærende snack på en varm dag. Suppen kombinerer den næringsrige tremella svamp med søde jujube og goji-bær for en sød og autentisk smagsoplevelse, der nemt kan snuppes med på farten.

Tremella svampe, også kendt som White Fungus, er fantastiske alsidige svampe med en gelatinøs tekstur, der bruges i alt fra supper og gryderetter til hudpleje.

Den har sin begyndelse i tropiske egne, navnlig Asien, hvor den fæstner sig til bark og grene fra døde og nedfaldne træer.

Med sit gelatinøse udseende kunne tremella på afstand godt ligne en lille gennemsigtig vandmand i træerne, hvilket da også har givet anledningen til det japanske navn Shiro Kikurage. Andre steder kendes den også som hvid træøre, snow mushroom, white fungus, silver ear og beauty mushroom.

Tremella er med sikkerhed en mykoparasitisk svamp, som behøver en anden svampeart, Hypoxylon Archeri, for at overleve, men det vides endnu ikke, om dette værtskab afhænger af evnen til at nedbryde bestemte trædele eller af den direkte indtagelse af værtens frugtlegemer.

Især i Kina har tremella længe været populær for dens høje indhold af fibre og vitamin D, og i naturmedicinen sættes den i forbindelse med lindring af lungeproblemer, træthed og udmattelse i kroppen generelt.

Selvom resten af verden kun lige er begyndt at udnytte den hvide svamps egenskaber, har den i hudplejeindustrien allerede fået positiv opmærksom for sin evne til at holde på fugt.

De gelatinøse dele af tremella består af krøllede elfenbensfarvede lag fæstnet til en fastere base i midten. Det er både en kødfuld og fleksibel svamp i madlavningen, der udvider sig betydeligt efter at at være opblødt i vand.

Bestore Instant Tremella Svampe Suppe kan nydes som både kold og opvarmet Yin’er Tang.

Produktinformation

NE85290
Produktinformation
Vægt
200g
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, Tremella Fuciformis, kandissukker, jujube (røde dadler), goji.

Oprindelse: Kina

Energi (kJ) 151 kJ
Energi (kcal) 36 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 8,9 g
   (heraf sukkerarter) 5,2 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g


Du vil eventuelt også synes om