Syltede varer Pickled Enoki Mushroom Vegetable Sauce 280g FA50100

Pickled Enoki Mushroom Vegetable Sauce 280g

Sprøde syltede enoki-svampe og pakchoi i en fantastisk kryddersauce med ingefær, hvidløg og chili - ideel til topping af dine ris- eller tofuretter.

43,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Syltet grøntsagsblanding med enoki, pakchoi, ingefær, hvidløg og chili for en fantastisk aromatisk kryddersauce, der kan benyttes i mange forskellige typer køkkener og hældes direkte over dine retter.

I Japan spises tilberedte enoki og nametake oftest sammen med ris eller tofu, men de små svampe kan også optræde som pub snacks kendt som otsumami

Enoki har et godt bid, der sammen med de sprøde pakchoi sennepskål og lækre krydderier her byder på virkelig smagfuld vegetarisk sauce eller syltet sideret, der er lækker at have ved hånden i køleskabet.

Vi anbefaler især at tilsætte grøntsagsblandingen som smagsgiver til gryderetter, i gyoza-fyld eller som topping over dine ris, nudler og tofuretter.

Produktinformation

FA50100
Produktinformation
Vægt
280g
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Enoki-svampe (26%), vegetabilsk olie, chili, syltede grøntsager (pakchoi, salt), ingefær, hvidløg, salt, gærekstrakt, sukker, krydderier, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E202).

Oprindelse: Kina

Energi (kJ) 1236 kJ
Energi (kcal) 295 kcal
Fedt 30,6 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 3,3 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 2,8 g
Salt 6,205 g


Du vil eventuelt også synes om