Sushi Kit - Den Store Festpakke - I denne pakke finder du alt du skal bruge for at lave sushi til din næste fest! Hjemmelavet sushi er et sikkert hit - og sjovt at lave sammen med sine gæster!
Nedsat pris Pakke

Sushi Kit - Den Store Festpakke

I denne pakke finder du alt du skal bruge for at lave sushi til din næste fest! Hjemmelavet sushi er et sikkert hit - og sjovt at lave sammen med sine gæster!

659,00 kr. 708,00 kr. - 49,00 kr.

I stedet for 708,00 kr.

Inkl. moms
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Vil du gerne lave din egen sushi? Det synes vi er en rigtig god idé! Med de rigtige produkter bliver resultatet velsmagende og let at arbejde med, præcis som hos de gode sushi restauranter. 

I dette sushi-kit får du alle de basale varer du skal bruge, for at lave din egen sushi. Så skal du bare en tur forbi fiskehandleren og finde noget lækker, frisk fisk, og herefter peppe din sushi op med friske grøntsager såsom avocado eller agurk. 

Vi har sørget for at der er alle basisingredienser - og at der er nok til hele 50 ruller sushi!

Vi har nøje udvalgt disse produkter, så du får den bedste oplevelse med at lave din egen sushi. F.eks. er risene og eddiken de samme som mange restauranter bruger. Vi har udvalgt en soja som smager fantastisk og ikke er alt for salt, men byder på masser af umami. Vores Nori tangplader er af super høj kvalitet, så både smag og konsistens er i top. Wasabien er i færdigblandet pastaform, og ingefæren er igen af samme høje restaurantkvalitet som resten af produkterne. Til sidst har vi tilføjet en pose flotte, aromatiske sorte sesamfrø, der er perfekte til at pynte din sushi og samtidig give ekstra smag!

God fornøjelse!

P.S. Læs vores guide til hvordan du laver perfekte sushi ris

Produktbillede er vejlende. Indhold kan skifte afhængigt af tilgængelighed. Se altid varelisten for eksakt indhold.

Produktinformation

MA01600B

Du vil eventuelt også synes om