Sushi Sushi Kit - Deluxe SUSHI-KIT-DELUXE
Nedsat pris Pakke

Sushi Kit - Deluxe

I denne pakke finder du alt, du skal bruge for at komme i gang med at blive sushi-mester i dit eget køkken!

489,00 kr. 532,00 kr. - 43,00 kr.

I stedet for 532,00 kr.

Inkl. moms
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Vil du gerne lave din egen sushi? Det synes vi er en rigtig god idé! Med de rigtige produkter bliver resultatet velsmagende og let at arbejde med - præcis som hos de gode sushi restauranter. 

I dette sushi-kit får du alle de basale varer, du skal bruge for at lave din egen sushi. Så skal du bare en tur forbi fiskehandleren og finde noget lækker, frisk fisk og herefter forfine din sushi-ruller med friske grøntsager såsom avocado eller agurk. 

Vi har nøje udvalgt disse produkter, så du får den bedst tænkelige oplevelse med selv at lave sushi. F.eks. er risene og eddiken de samme, som japanske restauranter bruger.

Derudover har vi udvalgt en sushisoja, som smager fantastisk og ikke er alt for salt og samtidig byder på masser af umami. Vores Nori tangplader er af super høj kvalitet, så både smag og konsistens er i top. Wasabien er i færdigblandet pastaform, og ingefæren er igen af samme høje restaurantkvalitet som resten af produkterne. Til sidst har vi tilføjet flotte aromatiske sesamfrø, der er perfekte til at pynte din sushi og samtidig give ekstra smag!

God fornøjelse!

P.S. Læs vores guide til hvordan du laver perfekte sushi ris

Produktbillede er vejledende. Indhold kan skifte afhængigt af tilgængelighed. Se altid varelisten for eksakt indhold.

Produktinformation

SUSHI-KIT-DELUXE

Du vil eventuelt også synes om