Beskrivelse
Rispapir skal blødes op i vand i ca 10 sekunder og kan herefter bruges til vietnamesiske forårsruller eller til japanske maki-ruller som et alternativ til tang.
Rispapiret klæder friske grøntsager, chili og krydderurter rigtig godt, og papirerne har en fantastisk holdbarhed, på trods af deres tynde natur.
Vi anbefaler at fylde rispapir med en masse lækre grøntsager, rulle dem sammen som en forårsrulle og servere dem med en lækker dip. Det kunne f.eks. være goma dressing eller Ponzu Sauce.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 340g
- Produceret i
- Vietnam
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Tapioca (78,5%), filtreret vand (11%), rismel (10%), salt
Energi (kJ) | 1463 kJ |
Energi (kcal) | 350 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 86,75 g |
(heraf sukkerarter) | 1,47 g |
Protein | 0,0 g |
Salt | 0,386 g |