Øl Kirin Ichiban Øl 330ml ES02010

Kirin Ichiban Øl 330ml

Japansk øl af pilsner typen - frisk og læskende smag

21,00 kr.
Inkl. moms
Antal Rabat Du sparer
24 1,00 kr. 24,00 kr. ved dette antal
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kirin Ichiban er en lys, gylden og filtreret pilsner fra Japan. Duften er mild og frisk, og det er malten, der skinner igennem i aromaen.

Smagen er elegant og øllen er letdrikkelig og forfriskende af karakter. Malten giver en fin sødme og nuancer af brød, kiks og nødder. I eftersmagen får sødmen selskab af en fin humlebitterhed, der skaber en flot balance. Alt i alt en let og behagelig pilsner der går godt til mange forskellige retter i det asiatiske køkken.

Ønsker du at vide mere om drikkekultur i Japan og Izakaya, anbefaler vi at kaste sig over de følgende bøger The Complete Guide to Japanese Drinks samt Korean BBQ & Japanese Grills for lækre opskrifter og idéer til sjove asiatiske selskabslege og drikkespil!

Produktinformation

ES02010
Produktinformation
Alkohol volumen
5%
Indhold volumen
330ml
Pant
Inkl. pant

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, Kornmalt, Majs, Ris, Humle.

Energi (kJ) 171 kJ
Energi (kcal) 41 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 3,4 g
   (heraf sukkerarter) 3 g
Protein 0,3 g
Salt 0,0 g


Du vil eventuelt også synes om