Mayonnaise Kewpie Japansk Light Mayonnaise 400g KE00027

Kewpie Japansk Light Mayonnaise 400g

Lækker, smagfuld mayonnaise fra verdenskendte Kewpie - nu med halvt så mange kalorier, men samme gode smag!

50,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Den japanske Kewpie Mayo er elsket for sin fantastiske smag verden over. Denne udgave har kun halvdelen af det normale kalorie indhold, så et hurtigt regnestykke siger jo at du så kan spise dobbelt så meget mayonnaise ;) Du kan selvfølgelig også nyde godt af denne Low Calorie japanske mayonnaise, hvis du ønsker at spare på kalorieindtaget :) Uanset hvad, er du sikret den sædvanlige gode Kewpie smag, og en konsistens der kommer overraskende tæt på den originale.

Med ønsket om at skabe et mærke, som alle elsker, skabte grundlæggeren Toichiro Nakashima "KEWPIE mayonnaise". I 1925, da Nakashima lancerede Japans første mayonnaise, brugte han dobbelt så meget æggeblomme som importeret mayonnaise fra den tid. Dette skyldtes, at Nakashima, der først opdagede mayonnaise i USA, altid havde haft et ønske om at skabe næringsrig, højkvalitets mayonnaise. Mayonnaise er nu blevet en standard i alle japanske hjem, og KEWPIE mayonnaise er elsket af forbrugere i flere generationer.

Produktinformation

Kewpie
KE00027
Produktinformation
Indhold volumen
400g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vegetabilsk olie (soja, raps), vand, æg, eddike (kan indeholde spor af byg), salt, sukker, krydderier, hydrolyseret protein, fortykningsmiddel (E415), smagsforstærker (E621), krydderi (indeholder sennep).

Energi (kJ) 1418 kJ
Energi (kcal) 339 kcal
Fedt 34,5 g
   (heraf mættet) 4,47 g
Kulhydrat 1,7 g
   (heraf sukkerarter) 1 g
Protein 2,7 g
Salt 2,9 g


Du vil eventuelt også synes om