Sriracha Flying Goose Sriracha Sweet Chili Mayo 455ml JF08491

Flying Goose Sriracha Sweet Chili Mayo 455ml

Sriracha Sweet Chili Mayonnaise. Fantastisk aromatisk mayo med sød chilisauce fra Thailand, produceret af den originale producent, Flying Goose.

36,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Hurtig levering - kun 1-2 hverdage!

Beskrivelse

Sriracha saucen er kendt verden over for dens fantastiske smag og aroma. Chili saucen der stammer fra Thailand, kan bruges til stort set hvilken som helst ret, men er i særdeleshed populær til nudler, stirfries og risretter. Selvom den er fra Thailand, bliver den bruger vidt og bredt i hele verden, til mange forskellige slags retter. Der findes både snacks med Sriracha smag, pizzaer med Sriracha, sushi med Sriracha og meget, meget mere.

Denne Sriracha mayonnaise er en blanding af sød sriracha sauce og vegetarisk mayonnaise - det giver en cremet og spicy smagsoplevelse som er perfekt til alt fra burgere og sandwiches til topping af sushi og meget mere. 

Hvis du vil vide mere om Flying Goose Sriracha, og hvorfor det er den mest autentiske Sriracha sauce, så læs vores artikel om Flying Goose Sriracha her.

Produktinformation

Flying Goose
JF08491
Produktinformation
Indhold volumen
455ml

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 ml

Sukkersirup (sukker, vand), sojaolie, chili 14,9%, brændevinseddike, hvidløg, vand, salt, sennepskorn, modificeret stivelse (majs, tapioka), smagsforstærker (E621), surhedsregulerende middel (E260, E330), stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202), antioxidant (E319)

Energi (kJ) 1014
Energi (kcal) 241 kcal
Fedt 7,8 g
   (heraf mættet) 1,2 g
Kulhydrat 42 g
   (heraf sukkerarter) 35 g
Protein 0,4 g
Salt 2,8 g


Kunder, der købte denne vare, købte også