Tallerkener Japansk Keramik Tallerken 27cm Aozora VHC8957

Japansk Keramik Tallerken 27cm Aozora

Håndlavet keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Skønt hav-og-himmel inspireret blåt design frembragt af lokalt værksted i Gifu med en lang håndværkstradition.

289,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Fuldend dine eventyr ud i det japanske køkken med autentiske keramikvarer fra Made In Japan.
Farven på denne tallerken fremkalder udsigten til et sandbrud med klart blåt vand. Den blå farve er i så interessant en nuance, at den føles som et hav, strand og afslapning i solen. Denne følelse understøttes af ydersiden af tallerkenen, der ligner sand, og den mørke rand fremkalder rev på kysten. Uregelmæssighederne er en meget interessant detalje, der viser, at den var håndlavet. Denne tallerken vil være et smukt tilbehør til dit hjem, og takket være sin størrelse er den også yderst funktionel.

I hænderne på værksteder som Ichi og Taiku Kiln gennemgår det flotte stentøj en helt utrolig proces. Leret fra Gifu mister undervejs sine plastiske egenskaber og opnår gennem æltning, tørring, bisque, glasering og brænding en krystalstruktur, som er glashård og sikker at anvende i køkkenet.

Det håndlavede element er charmerende og præsenteres stolt af skaberne som et udtryk for for wabi -  respekten for det enkle liv og den underspillede skønhed i det uperfekte, som gennemsyrer meget af japansk håndværk og selvforståelse. Mens symmetri og perfektion har en ende, er det irregulære, det uperfekte og det asymmetriske uden ende og derfor noget, som Zenbuddhismen hylder som æstetisk princip.

Information om sikkerhed

Keramik fra Made In Japan er godkendt til sikker anvendelse i opvaskemaskine og mikroovn. OBS!
Vi gør opmærksom på, at dele af denne type glasering (crackle glaze) kan være mere sensitiv over for fugt og varme. Se gerne opbevaringsvejledning her.


Vær opmærksom på store temperaturudsving, f.eks. ved at hælde meget varm mad i skåle og på tallerkener.
Vær også opmærksom på at beskytte bordplader mv. fra varme med en bordskåner af træ eller stof.

Produktinformation

VHC8957
Produktinformation
Diameter
27cm

Du vil eventuelt også synes om