Kogebøger Wild Fermentation VM86283

Wild Fermentation

Bogen, der startede fermenteringsrevolutionen! Smag, ernæring og håndværk i fødevarer med levende kulturer.

395,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Sandor Ellix Katz, vinder af en James Beard Award og New York Times bestsellerforfatter, som Michael Pollan kalder "Johnny Appleseed of Fermentation" vender tilbage til den ikoniske bog, der startede det hele, men med et nyt perspektiv, fornyet entusiasme og udvidet visdom fra sine rejser rundt i verden. Denne selvbeskrevne fermenterings-genopliver er måske bedst kendt som Sandorkraut, som beskriver hans glade og afmystificerende tilgang til at lave og spise fermenterede fødevarer, hvis sundhedsmæssige fordele har været med til at lancere en ernæringsbaseret fødevarerevolution.

Siden udgivelsen i 2003, og hjulpet af Katz' engagerende og inderlige workshoppræsentationer, har Wild Fermentation inspireret folk til at omdanne deres køkkener til madlaboratorier. Fermentering af grøntsager til surkål, mælk til ost eller yoghurt, korn til surdejsbrød og meget mere . De har byttet fermenteringer, delt opskrifter og sluttet sig til tusindvis af andre på en rejse for at skabe sund mad til dem selv, deres familier og deres lokalsamfund. Katz' arbejde gav ham Craig Clairborne lifetime achievement-prisen fra Southern Foodways Alliance og er blevet kaldt "en af ​​de usandsynlige rockstjerner på den amerikanske madscene" af The New York Times.

Denne opdaterede og reviderede udgave, nu med fuldfarvefotos overalt, vil helt sikkert introducere en helt ny generation til smagen og sundhedsmæssige fordele ved fermenterede fødevarer. Den indeholder mange helt nye opskrifter – inklusive jordbær kvass, afrikansk sorghum øl og uendeligt boghvedebrød – og opdaterer og forfiner originale opskrifter, der afspejler forfatterens stadigt dybere viden om globale madtraditioner, der har påvirket firestjernede kokke og hjemmekokke. For Katz var hans gateway til gæring surkål. Så åbn denne bog for at finde din, og start en lille madrevolution lige i dit eget køkken.

Fuld titel: Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition

Produktinformation

VM86283
Produktinformation
Højde
25,4cm
Bredde
17,8cm
Dybde
2,5cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
297
Forfatter
Sandor Ellix Katz
Format
Indbundet