Kogebøger Nihonshu - Japanese Sake VM89517

Nihonshu - Japanese Sake

En super detaljeret og meget omhyggelig bog om Sake. Du finder næppe en bog der går mere i dybden med sake end denne!

499,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

For japanerne er 'Sake' et generisk udtryk, der dækker alle alkoholholdige drikkevarer, hvoraf den første er "japansk sake", som japanerne kalder "nihonshu" eller administrativt "seishu" (henholdsvis japansk alkohol eller klar alkohol).

Som vi forestiller os her, er Sake derfor "nihonshu", en traditionel japansk alkoholholdig drik, som regel gennemsigtig, farveløs og indeholder 15-17% alkohol, der skyldes gæring af ris. Det bør ikke forveksles med baijiu eller meikueilu, destilleret 40% alkohol serveret i shotglas i mange asiatiske restauranter eller med shochu, en japansk destilleret spiritus.

Denne bog er let at læse, men alligevel nøjagtig, og er frugten af ​​mere end 6 års forskning, en sæson med sake brygning i Japan og utallige udvekslinger med branchefolk. Den afslører omhyggeligt alle mysterier om sake. Denne bog er beregnet til alle, der ønsker at forstå sake, dens ingredienser og dens produktionsmetode, hvad enten de er nybegyndere, amatører eller professionelle. Fire temaer er dækket: råvarer, gæring, raffinering og smagning.

"En ekstremt detaljeret, men tilgængelig bibel [om sake]" - SommelierS International

"Referencebogen om japansk sake" - Mikael Rodriguez, leder Sommelier, La Mamounia Palace, Marokko

"En tæt, rig og komplet bog, der giver dig mulighed for bedre at forstå og blive fortrolig med japansk sake." - Philippe Faure-Brac, verdens bedste sommelier, RIO 1992

"En af verdens bedst forklarende bøger om sake." - Toru Akita, Toji

Produktinformation

VM89517
Produktinformation
Sprog
Engelsk
Sidetal
262
Forfatter
Gautier Roussille
Format
Paperback

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.