STOP MADSPILD (BEDST FØR 15/05/24) - Samyang Hot Chicken Kimchi Ramen Instant Nudler - Prøv denne lækre blanding af koreanske instant nudler fra Samyang med spicy kyllingesmag og kimchi. Et must try for instant nudel elskere!
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 15/05/24) - Samyang Hot Chicken Kimchi Ramen Instant Nudler

Prøv denne lækre blanding af koreanske instant nudler fra Samyang med spicy kyllingesmag og kimchi. Et must try for instant nudel elskere!

9,00 kr. 19,00 kr. - 10,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

I denne variant møder Samyang Buldak spice, hvedenudler og den klassiske fermenterede kimchi-ret hinanden.

Kimchi går allerede i spænd med de fleste andre asiatiske retter som det perfekte umami-tilbehør, og i ramen er det heller ikke nogen undtagelse. I samspil med den klassiske Samyang "fire spice" chili-kyllingesmag (Buldak) er der tale om en helt speciel og spicy smagsoplevelse, som både er dejlig varm og mættende.

Fremgangsmåde:

Tilsæt nudlerne til en gryde med 600ml kogende vand og vent 5 min. (evt. kun 3-4 min, hvis du foretrækker nudlerne al dente)
Hæld vandet fra på nær 8 skefulde.
Omrør pulverpakken i vandet og nudlerne og mix godt.

Servér kimchi-nudlerne i en skål med toppings efter eget valg såsom syltet ingefær, fukujinzuke eller ristet sesam. Nyd også gerne retten sammen med din yndlings koreanske sodavand eller soju!

Produktinformation

Samyang
AC30019-2
Produktinformation
Vægt
135g
Produceret i
Korea

Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.

Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen. 

En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.

Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.

Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.

Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato? 

Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.

Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.

Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Nudler: HVEDEMEL, tapiokastivelse, palmeolie, HVEDEGLUTEN, salt, emulgator (E322 SOJA Lecithin), surhedsregulerende midler (E501, E500(i), fortykningsmiddel (E412), grøntearomaolie.

Suppe: Vand, sukker, kimchi-pulver, kunstig kyllingesmag, majssirup, SOJABØNNEolie, rødpeberpasta, chilipeberpulver, SOJAsauce, løg, kunstig kyllingearoma, smagsforstærker (E621), rødpeberpulver, hvidløg, kartoffelstivelse, paprikaekstrakt, chiliekstrakt, farvestof (E150c), sort peberpulver, surhedsregulerende middel (E296).

Flager: Kimchi-flager.

Allergener: hvede, gluten, soja

Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 1612 kJ
Energi (kcal) 385 kcal
Fedt 10,4 g
   (heraf mættet) 5,2 g
Kulhydrat 63,0 g
   (heraf sukkerarter) 5,9 g
Protein 9,6 g
Salt 3,2 g