NOMMii Soy Scallion Oil Instant Nudler - NOMMii Soy Scallion Oil nudler er en helt ny generation af instant nudler med fokus på tekstur og velsmag. Nudlerne er tilsat havre for et lækkert bid.

NOMMii Soy Scallion Oil Instant Nudler

NOMMii Soy Scallion Oil nudler er en helt ny generation af instant nudler med fokus på tekstur og velsmag. Nudlerne er tilsat havre for et lækkert bid.

25,00 kr.
Inkl. moms
Antal Rabat Du sparer
3 2,00 kr. 6,00 kr. ved dette antal
8 5,00 kr. 40,00 kr. ved dette antal
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

I modsætning til typiske instant-nudler på markedet er NOMMii nudler 60-timers lufttørrede nudler, og ikke friturestegte som mange andre mærker. De indeholder derfor færre kalorier, over 25 % mere protein, nul kolesterol og kan prale af en dejlig tekstur (takket være den tilsatte havre), alt imens de skærer over 70 % af det mættede fedt fra! Nåh ja, og så er de faktisk veganske, og er klar på bare 6 minutter!

Ekstra bouncy, ekstra lækre nudler!

NOMMii nudler er garant for en fantastisk spiseoplevelse! Her bliver den gode smag og ikke mindst en fantastisk tekstur sat i fokus.

Havre i nudler? Hell yeah! Havre er rig på fibre og giver NOMMii nudler en ekstra bouncy tekstur. Det her er ikke dine almindelige nudler, du finder på markedet. NOMMii nudler er lufttørrede og aldrig friturestegt. Det resulterer i færre kalorier og mættet fedt sammenlignet med de fleste instant ramen på markedet.

Sæt den gode smag i fokus!

Soy Scallion Oil varianten er et mesterværk i enkelhed. NOMMii's opskrift på en soja-baseret sauce med forårsløgsolie har en subtil balance mellem umami-rigdom og de friske, sprøde noter af forårsløg. I pakken er der også tørrede forårsløg, for at fuldende smagsoplevelsen.
Nyd retten som den er, eller tilsæt dine egne toppings. Vi kan anbefale grillede eller stegte forårsløg, blancheret Pak Choy, et spejlæg eller en lækker crunchy chiliolie.

Tilberedning

NOMMii Noodles er super nemme at tilberede! Her er alt det kræver:

  1. Bring 600ml vand i kog og tilsæt nudlerne. Kog i 6 minutter.
  2. Dræn vandet og hæld nudlerne i en skål. Tilsæt sauce og omrør grundigt.
  3. Tilføj flager og evt. andre ønskede toppings og nyd

NOMMii Noodles Soy Scallion Oil instant nudler

Produktinformation

AC04001
Produktinformation
Vægt
116g
Produceret i
Taiwan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

[Nudler 77%] HVEDEmel, vand, HAVRE (5%), salt.

[Sauce 22%] Sojasauce (SOJABØNNER, HVEDE, alkohol), vand, rapsolie, rørsukker, SESAMolie, krydderiblanding (SOJABØNNEolie, skalotteløg, antioxidant (E306)), salt, smagsforstærkere (E621, E631, E627), modificeret stivelse (E1422), farvestof (E150a), konsistensmidler (E450, E415), konserveringsmiddel (E202), lakrids ekstrakt.

[Flager 1%] Tørrede forårsløg.

Energi (kJ) 1515 kJ
Energi (kcal) 362 kcal
Fedt 7,8 g
   (heraf mættet) 0,9 g
Kulhydrat 60,4 g
   (heraf sukkerarter) 3,4 g
Protein 10,3 g
Salt 1,3 g