Beskrivelse
Den japanske hovedstad Tokyo byder her på en populær sojabaseret suppe, der løfter den traditionelle shoyu ramen med citrusnoter fra Yuzu-frugten og gør den mindre tung end de fleste andre ramen typer.
Smagen af suppen er her opnået med vegetariske ingredienser og Tokyo Yuzu Shoyu er derfor velegnet til vegetarer, som ønsker sig nemme og lækre instantnudler.
Tilberedning:
Hæld 500ml vand i en gryde og kog nudlerne i 2,5 min. under let omrøring.
Sluk for varmen, tilføj suppepulveret og omrør.
Server i en donburi med toppings såsom sesamfrø, forårsløg, bønnespirer og nori-tang.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 172g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Nudler: Hvedemel 85,4%, salt, hævemiddel (E500).
Suppebase: salt, pulver af sesamolie (dextrin, sesamolie), sukker, hydrolyseret protein, sojasaucepulver, (affedtede sojabønner, hvede, salt, sojabønner, dextrin, fortykningsmiddel (E1402), farve (E150a)), smagsforstærker (E621, E635), hvidløgspulver, løgpulver, pulverekstrakt af shiitake, farve (E150a), pulver af yuzu-juice, gærekstrakt, krydderier.
Allergener: gluten, soja, sesam
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 1410 kJ |
Energi (kcal) | 337 kcal |
Fedt | 2,3 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 66,0 g |
(heraf sukkerarter) | 2,0 g |
Protein | 13,0 g |
Salt | 7,2 g |