Sapporo Ølglas med Logo 370ml - Højt japansk ølglas på fod fra Sapporo med en elegant profil og det klassiske stjernelogo 

Sapporo Ølglas med Logo 370ml

Højt japansk ølglas på fod fra Sapporo med en elegant profil og det klassiske stjernelogo 

39,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Dette høje glas hviler på en bred fod og fremstår elegant på stilk med bløde linjer.

Silhuetten tager sig ud som en mellemting mellem et belgisk tulipanglas og et klassisk højt pilsnerglas. Stilken kan være en fordel, fordi hånden, der holder, ikke overfører varme til glasset og dermed øllet, som derfor kan nydes iskoldt og forfriskende i længere tid :)

Glasset kan rumme 370ml og er ideelt til servering af den dejlige Sapporo pilsner for en autentisk japansk øloplevelse.

Ønsker du at vide mere om drikkekultur i Japan og Izakaya, anbefaler vi at kaste sig over de følgende bøger: The Complete Guide to Japanese Drinks samt Korean BBQ & Japanese Grills for lækre opskrifter og idéer til sjove asiatiske selskabslege og drikkespil!

Sapporo Lager

Sapporo Lager er en gylden, filtreret pilsner fra Japans ældste ølbryggeri, Sapporo. Både duft og smag har en kornfyldt, flot og afstemt smagsprofil. Smagen af korn suppleres af en diskret og balanceret humlebitterhed, der også bidrager med friskhed og noter af nyslået græs. Alt i alt en let, mild og frisk pilsner, der harmonerer med en bred palette af asiatiske retter.

Produktinformation

Sapporo
VZ03000
Produktinformation
Indhold volumen
370ml
Højde
19cm
Diameter
(Bund) 7cm
(Top) 6,5cm

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om