Frø Dyrk selv - Asiatiske Grøntsager 6-i-1 Mix BX84088
Ny

Dyrk selv - Asiatiske Grøntsager 6-i-1 Mix

Dyrk lækre asiatiske grøntsager derhjemme! Disse udvalgte orientalske grøntsager er nemme at dyrke i din køkkenhave. Med 6 træ planteetiketter og blyant.

65,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Inviter spænding ind i din køkkenhave ved at dyrke eksotiske asiatiske grøntsager! Overrask dine venner og familie med autentiske orientalske retter lavet af friske råvarer fra din egen have. Denne samling af seks særligt udvalgte orientalske grøntsagsvarianter gør det let for dig at skabe lækre og autentiske røræg og salater med en eksotisk twist.

De udvalgte orientalske grøntsager er nøje udvalgt, så de er nemme at dyrke, selv for dem uden grønne fingre. Med denne samling kan du nyde at have friske, hjemmedyrkede ingredienser lige ved hånden til at forberede dine yndlingsorientalske retter.

For at hjælpe dig med at holde styr på dine planter følger der seks træplanteetiketter med, sammen med en blyant til at notere hvor hvad er plantet i køkkenhaven. Så kan du nemt identificere og organisere dine orientalske grøntsager, mens du ser dem vokse og udvikle sig i din have.

Gør din have til et kulinarisk eventyr med disse eksotiske grøntsager, og lad smagen af det fjerne østen berige dine hjemmelavede retter.

Pakken indeholder disse frø (i separate indpakninger):

  • Hon Tsai Tai
  • Røde forårsløg
  • Chili, Habanero mix
  • Pak Choi
  • Kinaradise Frø, Red Impression
  • Mizuna salat

Produktinformation

BX84088
Produktinformation
Produceret i
Holland

Du vil eventuelt også synes om