Japanese Pickled Vegetables
Lettilgængelige opskrifter på Tsukemono - traditionel japansk sylt med salt- og eddikelagring samt alsidige fermenteringsteknikker beregnet til hjemmekøkkenet.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Japansk tsukemono er både billigt at fremstille, dejligt nærende i kosten og kan i nogle tilfælde syltes allerede på dagen, hvor grøntsagerne skal spises. Som tilbehør og et populært riskrydderi, udgør tsukemono en væsentlig, men nogle gange overset del af smag og tekstur i det traditionelle japanske hverdagskøkken.
Få mere smag og glæde ud af dine friske grøntsager ved at sylte, eller bliv inspireret til at prøve kræfter med japanske fermenteringsteknikker med afsæt i salt (shiozuke), risklid (nukazuke), sake-koji gærmasse (kasuzuke), sojasauce (shoyuzuke), riseddike (suzuke) og miso (misozuke).
Variér mellem lokalt tilgængelig grøntsager som kål, asparges, tomater, zucchini, hvidløg, agurk, løg og radisser eller afprøv traditionelle opskrifter med burrerod, lotusrod, daikon og wasabi-blade.
Lær desuden mere om tsukemono som kultur og historie i trygt selskab med diætist og fermenteringsekspert Machiko Tateno, som i bogen har samlet hele 129 forskellige opskrifter fra det sure, salte, søde og umamifyldte køkken.
Sylt og gem f.eks. dine nedfaldne mirabella-blommer med soja, shio-koji eller æblecider med opskrifter fra bogen, hvor endda selve blommekernen kan bruges til at afgive aroma og smag til din bordsojasauce!
Læs også mere om tsukemono på vores egen blog.
Produktinformation
Produktinformation
- Sprog
- Engelsk
- Sidetal
- 144
- Forfatter
- Machiko Tateno
- Format
- Indbundet