Beskrivelse
Denne Ume Su er en økologisk Umeboshi-eddike tilsat rød perilla, også kendt som Shiso. Det er en blommeeddike som har en syrlig og saltet smag. Eddiken kommer fra Japan og bruges til mange forskellige formål, som oftest som en erstatning for riseddike. Du kan f.eks. bruge den til at lave en lækker salatdressing, pickles, eller til at blande i sushiris.
Eddiken er bæredygtigt produceret på en bjergfarm i Wakayama præfekturet i Japan. Den er fremstillet efter traditionel opskrift og er en japansk smagsgiver, som kan spores helt tilbage til Edo-perioden i 1600-tallet.
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 150ml
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Umeboshi-blommer* (70%), havsalt, shisoblade* (9%). (*Økologisk dyrket).
Energi (kJ) | 18 kJ |
Energi (kcal) | 4 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 1,1 g |
(heraf sukkerarter) | 1,1 g |
Protein | 0,6 g |
Salt | 22,7 g |