Kooksoondang Makgeolli Banana Rice Drink 4% 750ml - Makgeolli med banan er en let perlende koreansk drik med en lang tradition i landlivet, som primært er baseret på ris fermenterede med nuruk/koji sporer!

Kooksoondang Makgeolli Banana Rice Drink 4% 750ml

Makgeolli med banan er en let perlende koreansk drik med en lang tradition i landlivet, som primært er baseret på ris fermenterede med nuruk/koji sporer!

56,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Skøn koreansk risdrik med banan smag.

Gæringsprocessen er, hvad der skaber smagen i denne unikke drik, som egentlig består af ret få ingredienser. Ris, vand og nuruk/koji, som er den sammensætning af sporer og bakterier, der kickstarter gæringen og giver Makgeolli sine perlende alkoholdige egenskaber og komplekse sødme.

Fornemmelsen er smooth og ganske uprætentiøs med en let gennemsigtig farve og et autentisk bundfald.

Makgeolli er derfor en god følgesvend til kraftige koreanske smage som kimchi og barbecue, men er også utrolig velegnet til div. cocktails og kan stå i stedet for både kokosmælk og æggehvider, hvis man ikke er fan af disse cocktailkomponenter eller ønsker at prøve noget nyt.

Nyd drikken isnende kold og husk at ryste let før brug - efter at proppen har været af en enkelt gang. De fantastiske bakteriekulturer kan være (?) sprængfarlige! ;)

Produktinformation

EA30120
Produktinformation
Alkohol volumen
4%
Indhold volumen
750ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Korea

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, ris, fruktose, saccharose, gær, nuruk (koji), bananpuré, aroma (banan), surhedsregulerende midler (E270, E330, E290), sødemiddel (E951)

Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 192 kJ
Energi (kcal) 46 kcal
Fedt 0,2 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 3,0 g
   (heraf sukkerarter) 4,5 g
Protein 0,5 g
Salt <0,1 g


Du vil eventuelt også synes om