STOP MADSPILD (BEDST FØR 10/05/24) - Bubble Tea Tapioka Perler Golden Flavor 250g - Gyldne tapioka perler der bruges til desserter og den populære Bubble Tea drik, også kendt som Boba Tea - klar til brug på kun 5 min.!
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 10/05/24) - Bubble Tea Tapioka Perler Golden Flavor 250g

Gyldne tapioka perler der bruges til desserter og den populære Bubble Tea drik, også kendt som Boba Tea - klar til brug på kun 5 min.!

19,00 kr. 39,00 kr. - 20,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Tapioca Pearls fra WuFuYuan - denne version er store Boba perler med gylden orange farve og en lækker smag af karamelliseret sukker.

Tapioca-perler er fremstillet af tapioca-stivelse. Det er et hvidt pulver der udvindes fra cassava roden. Tapioca-perler er også kendt som bobas, bubbletea (bobbel te) kugler eller tapioka kugler. Tapioca Pearls er blevet verdenskendte, netop grundet Bubble Tea drikken, der stammer fra Kina, men som nydes i mange asiatiske lande, og som også er blevet populær i Japan.

Perlerne er naturligt i hvid farve og ret smagsløse, men ved at tilføje kulør og smagsafgivende ingredienser, kan man skabe tapiocaperler i alle regnbuens farver, med alverdens smage. Perlerne bruges også som fortykningsmiddel til forskellige typer budding. Tapioca-perler er meget populære og bruges vidt og bredt i de østasiatiske og de sydøstasiatiske køkkener.

Tilberedning af tapiokaperler til bubble tea:

Bring 10 kopper vand for hver 1 kop tapioka perler i kog. Lad perlerne koge i 2-3 minutter, til de begynder at flyde. Hæld det overskydende vand fra, rens perlerne med kold vand. Tilsæt boblerne til din te og nyd den lækre bubble tea oplevelse!

Produktinformation

BX50012
Produktinformation
Vægt
250g
Produceret i
Kina

Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.

Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen. 

En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.

Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.

Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.

Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato? 

Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.

Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.

Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Tapiokastivelse, vand, majsstivelse, fortykningsmiddel (E412), konserveringsmidler (E262, E202), aroma, farvestoffer (E150d).

Energi (kJ) 920 kJ
Energi (kcal) 220 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 54 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,2 g


Du vil eventuelt også synes om