Læskedrikke Sangaria Strawberry Milk 275ml QE80181

Sangaria Strawberry Milk 275ml

En ægte japansk klassiker! Strawberry Milk er med sin fantastiske smag af søde jordbær og ikoniske design, en moderne klassiker i Japan!

25,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Har du været i Japan, har du måske været heldig at støde på denne herlige drik! Den fås i et hav af forskellige størrelser og fra mange forskellige mærker, men her er det den nok bedst kendte og mest udbredte variant fra Sangaria.

Smagen er helt klassisk - den perfekte blanding af cremet mælk, sukker og søde, aromatiske jordbær. Det lyder måske næsten for simpelt, men når du først har smagt ægte japansk Strawberry Milk, så er der ingen vej tilbage! De japanske producenter kan bare noget med få, simple ingredienser, og det her er et af de bedste eksempler.

Går man en tur ned af gaden i Tokyo, støder man med garanti på enten en vending machine eller en conbini (convenience store) - og her kan du være heldig at falde over Strawberry Milk!

Produktinformation

QE80181
Produktinformation
Indhold volumen
275ml
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, sukker, MÆLK, SØDMÆLK pulver, jordbærjuice, SKUMMETMÆLK pulver, kokosolie, dextrin, salt, aroma, emulgator (E471), askorbinsyre (E300), farvestof (E120), sødestof (E960)

Energi (kJ) 197 kJ
Energi (kcal) 47 kcal
Fedt 1 g
   (heraf mættet) 0,5 g
Kulhydrat 8,7 g
   (heraf sukkerarter) 8,3 g
Protein 0,7 g
Salt 0,1 g


Du vil eventuelt også synes om