Japansk Keramik Kande til Soja & Sake 120ml Artisan Sort - Keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. 1 stk. praktisk soja-, sake- eller saucekande med sort farvespil i et smukt rustikt design.

Japansk Keramik Kande til Soja & Sake 120ml Artisan Sort

Keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. 1 stk. praktisk soja-, sake- eller saucekande med sort farvespil i et smukt rustikt design.

119,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Fuldend dine eventyr ud i det japanske køkken med autentiske keramikvarer fra Made In Japan.

Denne hældekande har et rustikt håndlavet udtryk i et mørkt design, der gør sig utrolig godt på middagsbordet som akkompagnement til dine japanske favoritretter.
Vi anbefaler selvfølgelig at fylde den med lækker sojasauce, der passer til dine behov. Se det store udvalg af soja her!

I hænderne på værksteder som Ichi, San og Taiku Kiln gennemgår det flotte stentøj en helt utrolig proces. Leret fra Gifu mister undervejs sine plastiske egenskaber og opnår gennem æltning, tørring, bisque, glasering og brænding en krystalstruktur, som er glashård og sikker at anvende i køkkenet.

Det håndlavede element er charmerende og præsenteres stolt af skaberne som et udtryk for for wabi -  respekten for det enkle liv og den underspillede skønhed i det uperfekte, som gennemsyrer meget af japansk håndværk og selvforståelse. Mens symmetri og perfektion har en ende, er det irregulære, det uperfekte og det asymmetriske uden ende og derfor noget, som Zenbuddhismen hylder som æstetisk princip.

Information om sikkerhed

Keramik fra Made In Japan er godkendt til sikker anvendelse i opvaskemaskine og mikroovn.
Vær dog opmærksom på store temperaturudsving, f.eks. ved inden for kort tid at flytte keramik fra fryser til ovn.
Vær også opmærksom på at beskytte bordplader mv. fra varme skåle og tallerkener med en bordskåner af træ eller stof.

Produktinformation

VHC6933
Produktinformation
Indhold volumen
120ml
Højde
7cm
Diameter
8cm

Du vil eventuelt også synes om