Flying Goose

Flying Goose er verdenskendte for deres lækre Sriracha chili saucer. Her finder du vores udvalg af Flying Goose Sriracha.

Sriracha er en krydret sauce lavet af friske solmodne chili, hvidløg, salt, eddike og sukker. 

Oprindelig kom Sriracha saucen til verden i Si Racha distriktet i Thailand. Den gik hurtigt fra hjemmekøkkenet til industriel produktion af mange virksomheder og mange brands.

Den allerførste til at producere den lækre Sriracha sauce, var Flying Goose Brand. Den flyvende gås på Sriracha flasken er nærmest synonym med den autentiske smag og kvalitet. Flying Goose Brand er også fysisk placeret i Si Racha distriktet i Thailand, så mere autentisk bliver det næppe.

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.