Flying Goose Sriracha Extra Hot MSG-fri 455ml - Sriracha chilisauce med ekstra chili og helt uden MSG. Fantastisk aromatisk chili sauce fra Thailand, produceret af den originale producent, Flying Goose.

Flying Goose Sriracha Extra Hot MSG-fri 455ml

Sriracha chilisauce med ekstra chili og helt uden MSG. Fantastisk aromatisk chili sauce fra Thailand, produceret af den originale producent, Flying Goose.

69,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sriracha saucen er kendt verden over for dens fantastiske smag og aroma. Chili saucen der stammer fra Thailand, kan bruges til stort set hvilken som helst ret, men er i særdeleshed populær til nudler, stirfries og risretter. Selvom den er fra Thailand, bliver den bruger vidt og bredt i hele verden, til mange forskellige slags retter. Der findes både snacks med Sriracha smag, pizzaer med Sriracha, sushi med Sriracha og meget, meget mere.

Denne udgave af Sriracha saucen er også kendt som Sriracha Super Hot, da den er med ekstra chili - det giver en fantastisk spicy styrke og en super lækker smag. Versionen her er uden tilsat MSG. Et stærkt twist på den originale Sriracha Chili Sauce.

Hvis du vil vide mere om Flying Goose Sriracha, og hvorfor det er den mest autentiske Sriracha sauce, så læs vores artikel om Flying Goose Sriracha her.

Spicy Level 5

Produktinformation

Flying Goose
JF08576
Produktinformation
Indhold volumen
455ml
Produceret i
Thailand

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Chili 70%, sukkersirup, salt, vand, surhedsregulerende middel (E260, E330), stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202)

Energi (kJ) 743 kJ
Energi (kcal) 176 kcal
Fedt 2,3 g
   (heraf mættet) 0,4 g
Kulhydrat 35 g
   (heraf sukkerarter) 29 g
Protein 1,7 g
Salt 10,9 g