Sriracha Flying Goose Sriracha Wasabi 200ml JF08400

Flying Goose Sriracha Wasabi 200ml

Sriracha chilisauce med wasabi peberrod. Fantastisk aromatisk chili sauce fra Thailand, produceret af den originale producent, Flying Goose.

35,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sriracha saucen er kendt verden over for dens fantastiske smag og aroma. Chili saucen der stammer fra Thailand, kan bruges til stort set hvilken som helst ret, men er i særdeleshed populær til nudler, stirfries og risretter. Selvom den er fra Thailand, bliver den bruger vidt og bredt i hele verden, til mange forskellige slags retter. Der findes både snacks med Sriracha smag, pizzaer med Sriracha, sushi med Sriracha og meget, meget mere.

Wasabi udgaven af Sriracha har en skøn aroma! Den er nemlig tilsat den lækre japanske peberrod, kendt som wasabi! Her får du både et kick fra chilien, men samtidig også en lækker aroma og et friskt pift fra wasabi roden. Et japansk twist på den originale Sriracha Chili Sauce.

Hvis du vil vide mere om Flying Goose Sriracha, og hvorfor det er den mest autentiske Sriracha sauce, så læs vores artikel om Flying Goose Sriracha her.

Spicy Level 3

Produktinformation

Flying Goose
JF08400
Produktinformation
Indhold volumen
200ml
Produceret i
Thailand

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Chili, sukker, vand, hvidløg, salt, Wasabi-pasta [Peberrod, wasabi japonica 10%, majsstivelse, SOJAolie, vand, salt, aroma], aroma, smagsforstærker (E621), surhedsregulerende middel (E260, E330), stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202)

Energi (kJ) 582 kJ
Energi (kcal) 139 kcal
Fedt 1,5 g
   (heraf mættet) 0,3 g
Kulhydrat 28 g
   (heraf sukkerarter) 24 g
Protein 2,2 g
Salt 7,5 g