Kanesu Ibonomai Tørrede Udon Nudler 240g
Tykke hvedenudler med en bredde på ca. 3mm, der bruges i mange japanske retter. Kan bruges både i Udon nudelsuppe eller i stegte retter som Yaki Udon.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Udon nudler er anerkendt for deres tykke, blanke og cremede udseende. Disse hvide nudler er meget tykkere end soba nudler, men er lige så lækre og alsidige.
Udon nudler kan serveres i en varm bouillon som en nudelsuppe, i en tyk karry sauce eller nydes koldt med en dyppe-sovs.
Det er også lækkert, når nudlerne steges med grøntsager og kød.
Smagen af f.eks. kake udon kommer fra en super enkel dashi-fond med sojasauce, som er en klassiker, der findes på menukortet hos mange en hjemlig japansk restaurant - især dem, hvor man bliver inviteret til at sidde på tatami :)
Somme tider finder man også kake udon i en lysere udgave, som den tager sig i Kansai-regionen, hvor man gerne bruger usukuchi shoyu i stedet for almindelig koikuchi shoyu.
Toppings kan næsten være hvad som helst, men populære valg inkluderer bl.a. naruto (fiskekager), tenkasu (tempura flager), tofu, forårsløg, strimlet nori og togarashi-peber.
Tanuki Udon
Udon hvedenudler med bid, suppebase med soja og dashi samt sprøde (tenkasu) tempura flager på toppen.
Nudelretten er efter sigende navngivet efter både tenkasu og den japanske tanuki vaskebjørn i en form for afledt pun, men ingen ved med sikkerhed, hvorfra navnet er kommet. Navneforvirringen stopper dog ikke der, for der er steder i f.eks. Kyoto, hvor tanuki udon serveres ligesom ankake udon med tyk suppe og revet ingefær i stedet for tenkasu.
Tanuki Udon er derudover også en populær sommerret, når den serveres kold.
Kitsune Udon
Udon hvedenudler med bid, suppebase med soja og dashi samt aburaage/inari age (stegt tofu topping).
Nudelretten er navngivet efter shinto fertilitetsguden Inari Ookamis tjenende hvide kitsune (ræve), der efter sigende både elsker at spise den stegte inari, og hvis ræveører ligner de trekantede tofulommer, som skal flyde på toppen af suppen. Retten får en dejlig umamifyldt smag fra både suppen og den marinerede tofu.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 240g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
HVEDEmel, salt.
Allergener: gluten
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 1385 kJ |
Energi (kcal) | 331 kcal |
Fedt | 0,8 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 72,8 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 8,4 g |
Salt | 4,1 g |