Sriracha Flying Goose Sriracha Original MSG-fri 455ml JF08571

Flying Goose Sriracha Original MSG-fri 455ml

Sriracha chilisauce - den originale, men helt uden MSG. Fantastisk aromatisk chili sauce fra Thailand, produceret af den originale producent, Flying Goose.

36,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sriracha saucen er kendt verden over for dens fantastiske smag og aroma. Chili saucen der stammer fra Thailand, kan bruges til stort set hvilken som helst ret, men er i særdeleshed populær til nudler, stirfries og risretter. Selvom den er fra Thailand, bliver den bruger vidt og bredt i hele verden, til mange forskellige slags retter. Der findes både snacks med Sriracha smag, pizzaer med Sriracha, sushi med Sriracha og meget, meget mere.

Denne udgave af Sriracha saucen er den helt originale og elskede version - bort set fra at der ingen MSG er tilsat i denne version. Den har en fantastisk aroma en super lækker smag som er kendt verden over.

Hvis du vil vide mere om Flying Goose Sriracha, og hvorfor det er den mest autentiske Sriracha sauce, så læs vores artikel om Flying Goose Sriracha her.

Spicy Level 3

Produktinformation

Flying Goose
JF08571
Produktinformation
Indhold volumen
455ml

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Chili 61%, sukkersirup, salt, vand, hvidløg, surhedsregulerende middel (E260, E330), stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202)

Energi (kJ) 664 kJ
Energi (kcal) 157 kcal
Fedt 1,2 g
   (heraf mættet) 0,3 g
Kulhydrat 33 g
   (heraf sukkerarter) 25 g
Protein 1,5 g
Salt 8,8 g