Sriracha Flying Goose Sriracha Black Out 200ml JF08398

Flying Goose Sriracha Black Out 200ml

Sriracha chilisauce med ekstra chili. Fantastisk aromatisk chili sauce fra Thailand, produceret af den originale producent, Flying Goose.

32,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Hurtig levering - kun 1-2 hverdage!

Beskrivelse

Sriracha saucen er kendt verden over for dens fantastiske smag og aroma. Chili saucen der stammer fra Thailand, kan bruges til stort set hvilken som helst ret, men er i særdeleshed populær til nudler, stirfries og risretter. Selvom den er fra Thailand, bliver den bruger vidt og bredt i hele verden, til mange forskellige slags retter. Der findes både snacks med Sriracha smag, pizzaer med Sriracha, sushi med Sriracha og meget, meget mere.

Blackout udgaven af Sriracha er ikke for sarte sjæle! Den er nemlig med ekstra, ekstra meget chili!! Her får du virkelig spark på chilistyrken, men samtidig også en super lækker smag og aroma, som Sriracha jo er kendt for. Et ekstra stærkt twist på den originale Sriracha Chili Sauce.

Hvis du vil vide mere om Flying Goose Sriracha, og hvorfor det er den mest autentiske Sriracha sauce, så læs vores artikel om Flying Goose Sriracha her.

Spicy Level EXTRA HOT

Produktinformation

Flying Goose
JF08398
Produktinformation
Indhold volumen
200ml

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 ml

Chili 70%, sukkersirup, salt, hvidløg, vand, smagsforstærker (E621), surhedsregulerende middel (E260, E330), stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202)

Energi (kJ) 661
Energi (kcal) 158 kcal
Fedt 2,3 g
   (heraf mættet) 0,5 g
Kulhydrat 30 g
   (heraf sukkerarter) 25 g
Protein 2,6 g
Salt 7,5 g