Spiritus Godo Shushei La Okinawa - Japansk Shikuwasa Likør EM17200

Godo Shushei La Okinawa - Japansk Shikuwasa Likør

La Okinawa er en likør inspireret af den mest sydlige og subtropiske region i Japan - Okinawa. Her gror Shikuwasa citrusfrugten som denne likør er baseret på.

239,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Shikuwasa er en citrusfrugt der minder lidt om den mere udbredte Yuzu citrusfrugt, men som alligevel har sine egne særpræg. Den er unik for Okinawa regionen i Japan, hvor den er højt elsket.

Frisk Shikuwasa juice blandes med sirup for at skabe en blød og aromatisk drik. Den har en let gul farve og en næse af skarp, syrlig citrusfrugt. Syren og sødmen er velafbalanceret og efterlader en afslutning af frisk citrus i munden.

Shikuwasa er en japansk citrusfrugt med en helt unik aroma og smag. Ift. yuzu er den lidt mere "grøn" i smagen. Den bliver ofte sammenlignet med Lime eller Calamansi, og bliver da undertiden også kaldt "Okinawa Lime". Brug denne likør i dine cocktails og giv dem et helt særligt japansk twist.

Smagen er frisk og sød, med en let bitterhed og en helt fantastisk aroma der formår at skære igennem.
Alkoholprocenten på 14% gør likøren letdrikkelig, også som aperitif. 

Til dem der kender Limoncello, er dette nok det bedste bud på en japansk udgave af den klassiske italienske drik.

Produktinformation

EM17200
Produktinformation
Alkohol volumen
14%
Indhold volumen
500ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.