Specialiteter STOP MADSPILD (BEDST FØR 19/04/24) - S&B Karashi Hot Mustard Tube 43g JE13718
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 19/04/24) - S&B Karashi Hot Mustard Tube 43g

Stærk japansk sennep der er perfekt som dip, i dressinger og marinader, eller i sandwiches. Lækker sennepsmag og et stærkt kick!

8,00 kr. 19,00 kr. - 11,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

S&B Prepared Mustard Hot er en japansk sennep i pastaform med skarp og varm smag. Helt uden tilsat farve! Plastiktuben er designet til at gøre det let at få indholdet ud - helt til sidste dråbe.

Denne asiatiske sennep har en skarphed som gør den velegnet til alt fra vestlige og kinesiske retter, og selvfølgelig japanske retter. Den er fantastisk til gærede sojabønner (Natto), stegte koteletter af svinekød eller kinesiske dumplings. Prøv den også i en sandwich eller i en salatdressing.

Produktinformation

S & B
JE13718
Produktinformation
Vægt
43g
Produceret i
Japan

Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.

Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen. 

En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.

Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.

Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.

Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato? 

Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.

Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.

Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, SENNEP, modificeret stivelse, salt, rapsolie, konsistensmiddel (E420, E575), maltodextrin, krydderiekstrakt, antioxidant (E300), xantangummi

Energi (kJ) 1322 kJ
Energi (kcal) 316 kcal
Fedt 17,8 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 31,7 g
   (heraf sukkerarter) <0,5 g
Protein 7,3 g
Salt 9 g


Du vil eventuelt også synes om