Beskrivelse
Kært barn har mange navne, og Kuzu roden er ingen undtagelse. Den er også kendt under navnene kudzu, kuzuko og japansk arrowroot. Roden har en super evne til at jævne og stivne retter.
Kuzu stivelse er ideel som jævner til supper, saucer, tærter og kage fyld. Det er nemt at bruge: Knus kuzu stykkerne og opløs dem i koldt vand. Tilsæt blandingen i den kogende/varme ret og rør rundt indtil det bliver tykt og gennemsigtigt. (1/2-1 spiseske kuzu er nok til en kop vand). Velegnet til vegetarer, veganere og gluten-allergikere.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 125g
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Kuzurod (Pueraria lobata), vand
Energi (kJ) | 1454 kJ |
Energi (kcal) | 342 kcal |
Fedt | 0,2 g |
(heraf mættet) | <0,2 g |
Kulhydrat | 84,7 g |
(heraf sukkerarter) | <0,2 g |
Protein | 0,3 g |
Salt | <0,1 g |