Sauce Momoya Kimuchi No Moto Kimchi Sauce 1,2kg MX00120

Momoya Kimuchi No Moto Kimchi Sauce 1,2kg

Klassisk smagfuld kimchi-sauce fra Momoya med hvidløg, sylt, bonito og koreansk chilipeber. Brug den som kryddersauce eller til at fermentere din egen kimchi!

179,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kimchi-sauce er perfekt til både at give styrke og dybde til dine retter. Prøv den som en færdigblandet chilibase til at lave nem kimchi derhjemme, eller bland den op med japansk mayonaise for en super chili-mayo, som marinade til kød eller som pift i gryderetter.

Denne kimchi-base er som noget ekstra tilpasset de japanske smagsløg med ekstra tilført konbu og syltede grøntsager i en kombination, der for både restauranter og hjemmekokke forbliver den ultimative favorit, der tilmed kan anvendes på et utal af måder.

Prøv f.eks. den helt klassiske kimchi eller en af de mange spændende kimchi-retter nedenfor :)

Baechu-kimchi

- Lyn-fermenteret traditionelt inspireret kimchi med napa-kål. 2 portioner

Skær 400g kål i mundrette stykker og fordel 1/2 tsk salt mellem lagene. Masser godt ind og vent 10 min.
Skyl kålen fri for salt, pres en smule og lad vandet dryppe af. Jo mindre væske din kimchi har, desto mere sprødt bliver resultatet!
Bland 2 spsk Momoya Kimuchi No Moto sammen med din napa, vent 15 min. og server.

Skal du give dig i kast med en reel fermentering af din kimchi, anbefaler vi at hælde din kålblanding på glas med låg eller i en lufttæt beholder. Placer en form for vægt inden i din beholder, så grøntsagerne ligger kompakt, og stil beholderen et mørkt sted i stuetemperatur indtil den ønskede smag er opnået. 24 timer kan være et godt udgangspunkt, hvorefter beholderen kan sættes i køleskabet og spises af løbende. Som tiden går, vil din kimchi kun blive stærkere og mere syrlig i smagen :)

Kimchi Tofu Jjigae, Kimchi Nabe, Spicy kyllingevinger med kimchi, Kimchi Udon suppe, Kimchijeon (sprøde koreanske pandekager), Kimchi Kewpie Takoyaki sauce mm.

Produktinformation

Momoya
MX00120
Produktinformation
Vægt
1,2kg
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, glukose‐fruktosesirup (fra majs), salt, hvidløg, æblefrugtkød, eddike, smagsforstærkere (E621, E631), mandarinfrugtkød, paprika, syltede grøntsager (spidskål, kinakål, salt, surhedsregulerende middel (E260)), chilipeber, tørret skipjack tun), hydrolyseret sojaprotein, grøntsagsekstrakt (løg, gulerod, kål, dextrin, salt), surhedsregulerende middel (E330), ingefær, stabilisator (E415), fiskesovs (ansjoser, salt, sukker), tang, rapsolie, farvestof (E160c).

Energi (kJ) 413 kJ
Energi (kcal) 98 kcal
Fedt 0,6 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 16,0 g
   (heraf sukkerarter) 13,0 g
Protein 5,6 g
Salt 14,0 g