Itsuki Yaki Udon Shoyu Alt-i-én 3-pakkeItsuki Yaki Udon Shoyu Alt-i-én 3-pakke - Med disse lækre komponenter fra japanske Itsuki kan du på ingen tid røre din helt egen autentiske Yaki Udon sammen!

Itsuki Yaki Udon Shoyu Alt-i-én 3-pakkeItsuki Yaki Udon Shoyu Alt-i-én 3-pakke

Med disse lækre komponenter fra japanske Itsuki kan du på ingen tid røre din helt egen autentiske Yaki Udon sammen!

45,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ved at følge instruktionerne bag på pakken kan du på ingen tid sammensætte din helt egen lækre Yaki Udon oplevelse med det praktiske Itsuki Yaki Udon Shoyu Alt-i-én nudelmix fra Japan. 

Yaki Udon er ligesom Yakisoba en japansk sommerklassiker med den væsentlige detalje til forskel, at retten selvfølgelig bruger de ekstra tykke udon nudler!

Mundfornemmelse og bid spiller nemlig en enormt stor rolle for nydelsen af nudlerne, og dem, der holder af de chewy nudler specifikt, vil altid fremhæve udons elastiske egenskab kaldet koshi :)

I denne udgave serveres de tykke udon desuden med en umamifyldt sojabaseret sauce, der rammer lige plet på de flestes smagsløg.

En autentisk version af yaki udon vil typisk indeholde kål, gulerod og sukkerærter, bambusskud, svampe eller grøn peberfrugt og et protein såsom svinekød eller rejer stegt sammen ved høj varme i en savory sauce. Det er dog en ret, hvor kun fantasien sætter grænsen for varianterne - en perfekt anledning til at få brugt rester fra køleskabet ;)

Har du en wok derhjemme frembringer denne klart den bedste jævnt fordelte varme for den dér fantastiske let brændte sprødhed på råvarerne. Alternativt kan man lade nudlerne stege videre i 30-60sek. på en normal stegepande uden at vende dem for at opnå en lignende sprød effekt.



Tilberedning

1. Varm en spsk. olie op i en stegepande eller wok og tilsæt dit yndlingsprotein og/eller grøntsager.
2. Frigør nudlerne fra hinanden med lidt varmt vand og tilsæt dem til wokpanden, når grøntsagerne er stegt halvvejs igennem og steg hele blandingen videre sammen. Tilsæt evt. 2 spsk vand for at undgå, at nudlerne klistrer.
3. Skru ned for varmen, når nudlerne er færdige, og overhæld retten med den medfølgende shoyu-sauce og mix grundigt.
4. Server varmt og anret evt. med sesamfrø, knuste hvidløg eller nori-tang på toppen. 



Produktinformation

AC80081
Produktinformation
Vægt
678g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Nudler: vand, hvedemel, salt, konserveringsmiddel (E270).

Sauce: sojasauce (affedtede sojabønner, hvede, salt, sojabønner), sukker, vand, smagsforstærker (E621), salt, hvidløgspulver, stabilisator (E420), saucekrydderi (saucepulver, krydderier, sojasaucepulver, tomatpulver, hydrolyseret protein (majs, sojabønner), rapsolie, brun farin, sukker, salt, dextrin), farve (E150), gærekstrakt, løgekstrakt, kålekstraktpulver, surhedsregulerende middel (E500i), konserveringsmiddel (E262), fortykningsmiddel (E415).

Allergener: soja, gluten
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 502 kJ
Energi (kcal) 120 kcal
Fedt 0,45 g
   (heraf mættet) 0,12 g
Kulhydrat 24,61 g
   (heraf sukkerarter) 2,05 g
Protein 3,1 g
Salt 1,74 g


Du vil eventuelt også synes om