Nudler Essential Sweet Potato Japchae Glass Noodles 300g AC31011

Essential Sweet Potato Japchae Glass Noodles 300g

Lækre glasnudler til din Japchae! Tilbered dem med en smagfuld blanding af sojasauce, sesamolie, svampe, spinat, løg og grøntsager for en autentisk oplevelse!

61,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med disse koreanske glasnudler fremstillet af søde kartofler får du den bedste start til at sammensætte din egen Japchae.

Den årlige høstfestival Chuseok, der fejres både i Korea og Kina, byder på mange lækre retter, som familien samles om at lave i løbet af de festlige efterårsdage.

Japchae er en af de allermest populære og nudlerne fra Essential bidrager med de perfekte glasnudler hertil. Steges de sammen med en dertilhørende sauce med soja, sesamolie, svampe, løg og grøntsager får man en ret, der både mætter og tilfredsstilleder med det rigtige bid fra glasnudlerne. Både nudler baseret på søde kartofler, såvel som mungbønner er et populært valg til Japchae.

Bland gerne selv ekstra grøntsager eller kød som løg, pak choi, porre, spinat, gulerod, forårsløg, oksekød eller bacon i dine Japchae nudler og variér selv! Det er en super nem måde at tilberede et smagfuldt måltid på for alle, som holder af koreansk mad. 

Nudlerne er naturligt glutenfri.

Fremgangsmåde:

Kog nudlerne i 6-8 min. eller lad glasnudlerne trække 30 min. i lunkent vand inden tilberedning og kog dem i 2 min. Variér koge- og trækketid efter den ønskede fasthed.

Tilbereder du Japchae, kan du skylle nudlerne i koldt vand og lade dem stege videre i samme pande sammen med sesamolie, dit ønskede tilbehør og en sammenrørt japchae-sauce på middelvarme i et minut. Japchae-sauce bestået oftest af en mørk sojasauce og sesamolie tilsmagt med brun sukker eller honning.


Server også gerne nudlerne med toppings såsom friske spirer, nori-tang, ristede sesamfrø og nyd retten sammen med din yndlings koreanske sodavand eller soju.

Produktinformation

AC31011
Produktinformation
Vægt
300g
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sød kartoffelstivelse 99,8%, fortykningsmiddel (E401), Chitosan oligosaccharide, surhedsregulerende middel (E296).

Allergener: skaldyr
Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 1498 kJ
Energi (kcal) 358 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 89,0 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,04 g


Du vil eventuelt også synes om