Bamboo House Bubble Tea Milk Mochi Gaveæske 240g - Mochi slik med smag af aromatisk sort mælkete og brun sukker inspireret af den populære Bubble Tea drik. Traditionelt japansk slik lavet på klæberis i gaveæske.

Bamboo House Bubble Tea Milk Mochi Gaveæske 240g

Mochi slik med smag af aromatisk sort mælkete og brun sukker inspireret af den populære Bubble Tea drik. Traditionelt japansk slik lavet på klæberis i gaveæske.

65,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Disse mochi byder på et lækkert fyld med smag af den klassiske bubble milk tea for en anderledes og aromatisk smagsoplevelse. De søde små snacks er pakket enkeltvis for maksimal friskhed, og så du ikke behøver spise hele æsken på én gang.

Kombinationen af den chewy mochi yderside og det cremede fyld med kondenseret mælk, sort te og brun sukker er som altid ikke til at stå for. En helt unik snack, der bare må prøves!

Læs mere om denne madtradition på vores blog og få sjove opskrifter med Mochi Magic: 50 Traditional and Modern Recipes for the Japanese Treat

Produktinformation

RN08243
Produktinformation
Vægt
240g
Produceret i
Taiwan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Maltose 48%, mælkete-pasta 35% (maltose, hvid bønnepasta, sukker, palmeolie, kondenseret mælk, sort te-pulver, aroma), glutinøst rismel, hirse, sukker, brun sukker, palmeolie, modificeret stivelse (E1442), sødemiddel (E420), aroma, konserveringsmiddel (E202).

Allergener: laktose
Oprindelse: Taiwan

Energi (kJ) 1476,9 kJ
Energi (kcal) 351 kcal
Fedt 4,3 g
   (heraf mættet) 1,8 g
Kulhydrat 76,9 g
   (heraf sukkerarter) 33,6 g
Protein 1,3 g
Salt 0,29 g


Du vil eventuelt også synes om