Mochi STOP MADSPILD (BEDST FØR 09/07/22) - He Fong Royal Durian Mochi 210g RN70119
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 09/07/22) - He Fong Royal Durian Mochi 210g

Blødt mochi-slik fremstillet af klæberis med et aromatisk fyld af den berygtede durian-frugt - traditionelt japansk slik med et twist!

20,00 kr. 35,00 kr. - 15,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Selvom durian er kendt for at "stinke" og for at være forbudt i lufthavne, offentlig transport og fly i nogle lande, kan den berygtede frugt her smages lækkert tilberedt som traditionelt mochi-slik. Den stærke lugt er reduceret til en sødlig citrusagtig aroma og sammen med mochi er det en fantastisk måde at nyde frugten på uden at skulle slås med den overvældende "stank". Den karakteristiske frugt har desuden et farligt udseende med spidse pigge hele vejen rundt.
Durian er helt sin egen og og denne "kongen af frugt" skal ikke forveksles med jackfruit, som har en anden smagsprofil og aroma.

Kombineret med den "chewy" konsistens fra den omgivende mochi fås her en helt unik snack, der bare må prøves!

Produktinformation

RN70119
Produktinformation
Vægt
210g

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Maltose, klæberis, durian pasta, strengbønner, durian, sukker, SOJAbønneolie, aroma, stabilisator E1442, palmeolie, farvestof E160a, konserveringsmiddel E200.

Energi (kJ) 1487 kJ
Energi (kcal) 351 kcal
Fedt 2.6 g
   (heraf mættet) 0,4 g
Kulhydrat 80,4 g
   (heraf sukkerarter) 28,8 g
Protein 1,4 g
Salt 0,91 g


Du vil eventuelt også synes om