Køkkenredskaber Fond Skimmer Finmasket Sigte Ske 20cm VD88155

Fond Skimmer Finmasket Sigte Ske 20cm

Denne finmaskede sigte ske, også kaldet en fond skimmer, er et simpelt men smart værktøj, der letter arbejdet når du skal koge smagfulde fonder.

49,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Når det kommer til at tilberede lækre måltider, er kvaliteten af dine supper og gryderetter af afgørende betydning. Derfor præsenterer vi nu et redskab, der hjælper dig med at forbedre smagen og konsistensen af dine favoritretter. Vores innovative fedtsi, fremstillet af rustfrit stål af fødevarekvalitet, gør det nemt at adskille skum, fedt eller urenheder fra dine supper, bouilloner og gryderetter.

En fond skimmer kendes også under navnene "broth skimmer", "mesh strainer", finmasket sigte ske eller en finmasket netske. Uanset hvad du kalder den, er den super praktisk at have i køkkenet.

Simpelt men funktionelt design

Det fine net i denne sigteske har et design, der sætter ny standard for effektivitet. Filternettet og håndtaget er fast forbundet og sikrer en holdbar konstruktion. Filternettet er fint nok til at opsamle selv de mindste fedtpartikler og urenheder. Det hule, varmebestandige håndtag gør det nemt at opbevare redskabet, f.eks. på en krog, og holde det inden for rækkevidde.

Multifunktionelt og effektiv

Denne fond skimmer er ikke kun begrænset til én opgave. Den fungerer perfekt til at skumme fedt af suppe, bouillon og sovs. Den er også ideel til at fjerne små panko-brødkrummer under dybstegning, løfte råvarer efter kogning og stegning, eller tage grøntsager op af vand uden at skulle bruge en sigte.

Stor størrelse

Med en længde på 45,5 cm (inklusive håndtaget) og en sigte diameter på 20cm er fedtsien perfekt til større gryder og wokpander. Og når du er færdig, er rengøringen en leg. Du kan sætte skeen direkte i opvaskemaskinen eller skylle den med varmt vand og sæbe for at genbruge den.

Produktinformation

VD88155
Produktinformation
Længde
Håndtag: 26,5cm
Total: 45,5cm
Produceret i
Kina
Materiale
Rustfrit Stål
Diameter
Sigte: 20cm