Hai Di Lao Mushroom Hot Pot Seasoning 150g
Cremet, kinesisk suppebase med lækre svampe og rig smag, der både kan bruges til hot pot, stir-fry retter, asiatiske saucer og marinader.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Hot pot er indbegrebet af hyggeligt samvær, hvor venner og familie samles over en lokal delikatesse med masser af aroma, og hvor hver spisende selv kan vælge tilbehøret til suppen.
Det kan dog være både svært og tidskrævende at source og tilberede ingredienserne, indtil man endeligt står med en lækker suppe. Nogle ingredienser kan tilmed være ret specifikke for den kinesiske egn, og råvarerne skal koges ind og reduceres over flere timer.
Af denne årsag er det fantastisk at have en smagfuld base ved hånden, der kan tage noget af arbejdet ud af retten og gøre plads til det sjove, navnlig spisningen! ʕっ˘ڡ˘ςʔ
Hai Di Lao Mushroom Hot Pot byder på en rig og cremet smag af udvalgte Karl Johan og shiitake svampe. Den er ikke chilistærk, som nogle hot pot supper typisk er, men til gengæld byder den på en spændende røget eftersmag, som spiste man suppe over bål.
Af at være tilberedt udelukkende med vegetariske ingredienser er den også utrolig kødfuld og mættende - især hvis du udvælger nogle gode råvarer til anretningen :)
Kinesisk hot pot fungerer nemlig med virkelig mange kombinationer af ingredienser.
Til svampe-hot pot kan vi anbefale kartofler, tynde skiver af okse- eller lammekød, dybstegte tofu-ruller, ekstra hele svampe, frisksnittede grøntsager som gulerødder, porrer og kål eller shirataki og vermicelli nudler.
Det kan også være en god idé at servere hot pot med en dyppesauce på siden, der kan være mild, stærk, sød eller salt afhængigt af suppen.
Dette kunne f.eks. være en sauce baseret på sesam-pasta, kinesisk sort eddike, sriracha eller Kewpie mayo.
Uanset, hvad du selv sammensætter eller putter i suppen, er du i hvert fald garanteret en grundlæggende god smag med Hai Di Lao!
Kinesisk Hot Pot Sesam Sauce
- til dyp. Serverer 2 personer
- 2 spsk. sesam pasta
- 2 spsk. sojasauce
- 1-2 spsk. kinesisk sort eddike
- 1 spsk. østerssauce eller vegetarisk østerssauce
- 1 spsk. sukker
- 1/2 spsk. sesamolie
- 1 tsk. ristede sesamfrø
- 1/2-1 spsk. chiliolie
- 1 spsk. doubanjiang eller fermenteret sojabønnepasta
- 1/2-1 spsk. friskpresset hvidløg
- Finthakkede forårsløg
- 2-3 spsk. vand
Bland alle ingredienserne sammen og justér med vand til den ønskede konsistens opnås.
Fordel i små skåle svarende til antal spisende.
Fremgangsmåde
Til denne Hai Di Lao Mushroom hot pot kan suppebasen tilsættes direkte til 1L vand eller fond (f.eks. svin eller kylling).
Kog suppen op, og lad den simre i 3-5 min. før andre hot pot ingredienser tilsættes.
Servér med en dyppesauce på siden.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 150g
- Produceret i
- Kina
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Vand, salt, SOJAbønneolie, Karl Johan svampe 4% (Boletus edulis), krydderi (HVEDE, SOJA), gærekstrakt, shiitake-svampe, fortykningsmiddel (E1442), sukker, smagsforstærkere (E621, E635), aroma, konserveringsmiddel (E202).
Allergener: gluten, soja
Oprindelse: Kina
Energi (kJ) | 435 kJ |
Energi (kcal) | 105 kcal |
Fedt | 7,9 g |
(heraf mættet) | 1,3 g |
Kulhydrat | 4,0 g |
(heraf sukkerarter) | 0,8 g |
Protein | 3,3 g |
Salt | 10,3 g |