Hai Di Lao Broth Flavour Hot Pot Seasoning 110g
Kinesisk bouillon suppe med bl.a. jujube og goji-bær, der både kan bruges som en base til hot pot, stir-fry retter, asiatiske saucer, salatdressing og marinade.
God service - 5 stjerner
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Hot pot er indbegrebet af hyggeligt samvær, hvor venner og familie samles over en lokal delikatesse med masser af aroma, og hvor hver spisende selv kan vælge tilbehøret til suppen.
Det kan dog være både svært og tidskrævende at source og tilberede ingredienserne, indtil man endeligt står med en lækker suppe. Nogle ingredienser kan tilmed være ret specifikke for den kinesiske egn, og råvarerne skal koges ind og reduceres over flere timer.
Af denne årsag er det fantastisk at have en smagfuld base ved hånden, der kan tage noget af arbejdet ud af retten og gøre plads til det sjove, navnlig spisningen! ʕっ˘ڡ˘ςʔ
Hai Di Lao Broth Flavour Hot Pot byder på en mild og cremet suppesmag med simple ingredienser. Den er ikke chilistærk, som nogle hot pot supper typisk er, men til gengæld byder den på god bouillonsmag, som man nemt selv kan tilpasse - især hvis du udvælger nogle gode råvarer til anretningen :)
Kinesisk hot pot fungerer nemlig med virkelig mange kombinationer af ingredienser.
Til broth hot pot kan vi anbefale klassiske aromatics som forårsløg og ingefær, dybstegte tofu-ruller, hele svampe, svineben, majskolbe i skiver og frisksnittede grøntsager som gulerødder, porrer og kål.
Det kan også være en god idé at servere hot pot med en dyppesauce på siden, der kan være mild, stærk, sød eller salt afhængigt af suppen.
Dette kunne f.eks. være en sauce baseret på sesam-pasta, kinesisk sort eddike, sriracha eller Kewpie mayo.
Uanset, hvad du selv sammensætter eller putter i suppen, er du i hvert fald garanteret en grundlæggende god smag med Hai Di Lao!
Kinesisk Hot Pot Sesam Sauce
- til dyp. Serverer 2 personer
- 2 spsk. sesam pasta
- 2 spsk. sojasauce
- 1-2 spsk. kinesisk sort eddike
- 1 spsk. østerssauce eller vegetarisk østerssauce
- 1 spsk. sukker
- 1/2 spsk. sesamolie
- 1 tsk. ristede sesamfrø
- 1/2-1 spsk. chiliolie
- 1 spsk. doubanjiang eller fermenteret sojabønnepasta
- 1/2-1 spsk. friskpresset hvidløg
- Finthakkede forårsløg
- 2-3 spsk. vand
Bland alle ingredienserne sammen og justér med vand til den ønskede konsistens opnås.
Fordel i små skåle svarende til antal spisende.
Fremgangsmåde
Til denne Hai Di Lao Mushroom hot pot kan suppebasen tilsættes direkte til 1L vand eller fond (f.eks. svin, okse eller grøntsager).
Kog suppen op, og lad den simre i 3-5 min. sammen med f.eks. ingefær og forårsløg, før andre hot pot ingredienser tilsættes.
Servér med en dyppesauce på siden.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 110g
- Produceret i
- Kina
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Suppekrydderier 102g: maltodextrin, kokospulver, salt, gærekstrakt, aroma, smagsforstærkere (E621, E635).
Frugtblanding 8g: jujube 4,5%, goji-bær 2,5%.
Oprindelse: Kina
Energi (kJ) | 1447 kJ |
Energi (kcal) | 342 kcal |
Fedt | 5,9 g |
(heraf mættet) | 5,0 g |
Kulhydrat | 69,0 g |
(heraf sukkerarter) | 8,0 g |
Protein | 2,9 g |
Salt | 15,3 g |