STOP MADSPILD (BEDST FØR 16/09/25) - Yopokki Jjajang Topokki Riskager 120g
Lækre chewy koreanske riskager, også kaldet Tteokbokki, i en smagfuld mørk Jjajang sauce. Tilberedes over komfuret på ganske få minutter.
Stjernegod service - du skal altid være tilfreds :)
Fra kr. 39 - gratis fragtmulighed ved køb over 399
Super hurtig levering - kun 1-2 hverdage!
Beskrivelse
Prøv disse riskager for en klassisk koreansk smagsoplevelse, der både er chewy og dejlig "sovset", varm og mættende. Denne udgave fås med Jjajang sauce bestående af fermenterede sojabønnner og karamel, som giver den salte smag en sød kant.
Konceptet er måske overraskende enkelt, men konsistensen af de faste riskager er virkeligt som skabt til at "bade" i en koreansk sauce for den perfekte spicy bid, vi slet ikke kan få nok af, uanset om den serveres som anju i baren med en flaske soju, som street food eller som ægte koreansk "comfort food"!
Bland også gerne selv grøntsager eller kød som løg, pak choi, porre, spinat, forårsløg, oksekød eller bacon i din Tteokbokki og variér selv. Det er virkelig en super nem måde at tilberede et smagfuldt måltid på for alle, som holder af koreansk mad.
I Korean Cooking Favorites anbefaler forfatteren desuden at tilsætte hjemmelavet ansjos og/eller konbu dashi og friskkværnet sort peber til din sauce, samt at anrette med hårdkogte æg og dumplings, der også er velegnede opsamlere af lækker sauce ;)
Fremgangsmåde:
Tilsæt riskager og sauce til 80ml vand i en pande.
Vent til det koger og skru ned for panden og rør rundt ved lavere varme indtil saucen tyknes.
Her er der altså tale om en den nemme og hurtige udgave, men saucen kan sagtens gøres mere autentisk og kompleks ved tilføjelse af gochugaru flager, hvidløg, sesamolie og fond fra konbu, anjos, eller anden fisk.
Server gerne din færdige Tteokbokki med toppings såsom friske spirer, nori-tang eller ristede sesamfrø og nyd retten med din yndlings koreanske sodavand eller soju.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 120g
- Produceret i
- Korea
Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.
Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen.
En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.
Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.
Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.
Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato?
Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.
Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.
Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.
Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / package
Riskager: ris, salt, surhedsregulerende middel, alkohol.
Sauce: sukker, sojapastapulver (sojapasta, hvede, salt), maltodextrin, palmeoliekrydderi, karamelpulver, krydderi, stegt bønnemel, tørret løg, kartoffelflager, tørret gulerod, glutinøs majsstivelse, antiklumpningsmiddel (E551), smagsforstærker (E621), stegt løgpulver, tørret løgpulver, tørret forårsløg, løgkrydderiolie, chilipulver, smagsolie.
Allergener: gluten, soja
Oprindelse: Korea
| Energi (kcal) | 325 kcal |
| Fedt | 2,1 g |
| (heraf mættet) | 0,0 g |
| Kulhydrat | 70,0 g |
| (heraf sukkerarter) | 6,0 g |
| Protein | 6,0 g |
| Salt | 0,47 g |