Instant nudler Wang Tteokbokki Instant Riskager 600g BH02028

Wang Tteokbokki Instant Riskager 600g

Lækre chewy koreanske riskager, Tteokbokki, der kan tilberedes på få minutter sammen med en lækker chili-, jjajang-sauce eller noget helt tredje!

51,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Prøv disse riskager for en klassisk koreansk smagsoplevelse, der både er chewy og som regel også dejlig "sovset", varm og mættende. 

Konceptet er måske overraskende enkelt, men konsistensen af de faste riskager er virkeligt som skabt til at "bade" i den koreanske chilisauce for den perfekte spicy bid, vi slet ikke kan få nok af uanset om den serveres som anju i baren med en flaske soju, som street food eller som ægte koreansk "comfort food"!

Bland også gerne selv grøntsager eller kød som løg, pak choi, porre, spinat, forårsløg, oksekød eller bacon i din Tteokbokki og variér selv. Det er virkelig en super nem måde at tilberede et smagfuldt måltid på for alle, som holder af koreansk mad. 

Tteokbokki (tteokppoki) riskagerne er naturligt glutenfri.

I Korean Cooking Favorites anbefaler forfatteren desuden at tilsætte hjemmelavet ansjos og/eller konbu dashi og friskkværnet sort peber til din sauce, samt at anrette med hårdkogte æg og dumplings, der også er velegnede opsamlere af chilisauce ;)

Fremgangsmåde: 

1 portion riskager á 200g.

Tilbered den klassiske chilisauce med 500ml vand, 2 spsk sukker, 2 spsk gochujang, 1spsk ketchup, 1 tsk sojasauce, 1/3 løg og 2 forårsløg.
Denne opskrift kan sagtens gøres mere autentisk og kompleks ved tilføjelse af gochugaru flager, hvidløg, sesamolie og fond fra konbu, anjos, eller anden fisk, men her er der altså tale om en den hurtige udgave.

Bland de våde ingredienser og sukker, lad det koge op og tilsæt derefter riskager og grøntsager på en middelvarme i 2-3 min. eller til den ønskede fasthed er opnået.


Server gerne din færdige med Tteokbokki med toppings såsom friske spirernori-tang eller ristede sesamfrø og nyd retten med din yndlings koreanske sodavand eller soju.

Produktinformation

BH02028
Produktinformation
Vægt
600g (200gx3)
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Ris 99,1%, salt, alkohol, surhedsregulerende middel (E330).

Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 1000 kJ
Energi (kcal) 238 kcal
Fedt 0,2 g
   (heraf mættet) 0,2 g
Kulhydrat 55,0 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 4,5 g
Salt 0,3 g


Du vil eventuelt også synes om