Instant nudler Samyang Spicy Nudler Tasting Pakke SAMYANG-BUNDLE
Nedsat pris Pakke

Samyang Spicy Nudler Tasting Pakke

Her er pakken til dig der gerne vil prøve alle de fantastiske Samyang Hot Chicken varianter! De stærke koreanske nudler hitter lige nu på Tik Tok og Instagram!

117,00 kr. 135,00 kr. - 18,00 kr.

I stedet for 135,00 kr.

Inkl. moms
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Buldak Hot Chicken er også kendt som "fire chicken" - på koreansk betyder bul nemlig ild, og dak betyder kylling.
Her får du en pakke med hele 9 forskellige smagsvarianter, så du kan prøve alle de lækre, spicy Samyang nudler!

Buldak blev populær i Sydkorea i løbet af 2004, først og fremmest for sin ekstreme chilistyrke, da landets recession og økonomiske afmatning fik den lokale befolkning til at søge krydret mad for at lindre stress. Stigningen i popularitet af Buldak satte tendensen for ekstremt varme retter i Sydkorea, hvilket førte til stigningen af Buldak franchiserestauranter.

Navnet buldak blev imidlertid registreret på et patentkontor i april 2001 af Buwon Food. Dette førte til stærk modstand fra Hongcho Buldak og andre førende Buldak-restauranter, der hævdede, at udtrykket var blevet brugt som et fælles betegnelse. Den 30. april 2008 vedtog patent-domstolen i Korea, at begrebet blev generaliseret og Buldak blev gratis til offentlig brug. Selvom populariteten af Buldak er faldet i de seneste år i Sydkorea, har retten ført til udviklingen af andre succesrige retter inspireret af den, såsom Buldak instant nudler af Samyang Food.

Samyang instant nudler er verdenskendte fra online spiseudfordringer, hvor youtubere, mukbang-streamere og mange andre netop tester deres spice-tolerance over for de koreanske nudler!

Udfordringerne florerer rundt under flere navne, bl.a.  "Nuclear Fire Noodle Challenge", "The Korean Fire Noodle Challenge" og "Fire Noodle Challenge", som tager navn efter Samyangs ildspyende kyllingmaskot - tør du være den næste til at teste dem?

Fremgangsmåde:

Bring en gryde med 600ml vand i kog og tilsæt nudlerne.
Hæld vandet fra efter 5 minutters kogetid, men gem dog 8 skefulde til at opblande saucen med.
Steg nudlerne videre i gryden sammen med saucen i 30 sekunder
Tilsæt flagerne, rør godt rundt og kom nudlerne i en skål med toppings efter eget valg såsom forårsløg, sesam eller frisk mint. Nyd gerne retten sammen med din yndlings koreanske sodavand eller soju!

Produktinformation

SAMYANG-BUNDLE

Du vil eventuelt også synes om