Wang Korean Buckwheat Naengmyeon Instant Nudler - Koreanske instant nudler til brug for den perfekte kolde nudelret, Naengmyeon - en ideel sommerspise med både smag og bid!

Wang Korean Buckwheat Naengmyeon Instant Nudler

Koreanske instant nudler til brug for den perfekte kolde nudelret, Naengmyeon - en ideel sommerspise med både smag og bid!

33,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nyd en let og mættende nudelret denne sommer med koreanske boghvedenudler og kold suppe. Den gode smag fra hvidløg, chili og soja tilføjer lidt kick uden at blive for tung i sommervarmen, og anretningsmuligheder er der mange af. Vær f.eks. kreativ med friske frugter eller hold den koreanske stil med kimchi og bok choy.

Smagen af suppen er her opnået med vegetariske ingredienser og Buckwheat Naengmyeon er derfor velegnet til vegetarer, som ønsker sig nemme og lækre instantnudler.

Tilberedning:

Tilføj suppebasen til 100ml varmt vand og omrør til pulveret er opløst. Tilsæt dernæst 200ml koldt vand og lad suppeblandingen køle helt af.
Kog boghvedenudlerne separat i 800ml vand i 5 min. under let omrøring.
Køl dem bagefter ned under rindende vand i en finmasket si.

Overhæld til slut nudlerne med den kolde suppe og server i en donburi med toppings såsom sesamfrø, forårsløg, kimchi, bok choy og asiatisk (nashi) pære. Nyd også gerne retten sammen med din yndlings koreanske sodavand eller soju!

Produktinformation

AL30020
Produktinformation
Vægt
283g
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Nudler: hvedemel (77%), stivelse fra sød kartoffel, boghvede (10%), salt, vand.

Suppebase: sojasaucepulver (sojabønner, salt, vand), chilipulver, hvidløg, sesam, forårsløg, salt, sukker, smagsforstærker (E621), vegetabilsk olie (sennep).

Allergener: gluten, soja, sesam, sennep

Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 1480 kJ
Energi (kcal) 354 kcal
Fedt 3,5 g
   (heraf mættet) 0,3 g
Kulhydrat 69,5 g
   (heraf sukkerarter) 1,6 g
Protein 11,2 g
Salt 5,2 g


Du vil eventuelt også synes om