Beskrivelse
Sushi ingefær bruges traditionelt til at rense smagsløgene imellem imellem mundfuldene. Mange danskere foretrækker dog at spise deres ingefær sammen med sushi stykkerne.
Sushi ingefær kan dog også bruges til andet end sushi - prøv f.eks. at snitte dem og tilføje dem til salater, stegte ris, nudelretter og wokretter.
Clearspring økologisk sushi ingefær er lavet af friske, unge ingefær rødder som er tyndt skåret, saltpresset og derefter lagt i en lage af risedikke af en meget høj kvalitet. Farven kommer fra de røde shiso blade (også kendt som perilla).
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 50g
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Friske ingefær rødder (48%)*, vand, ris-edikke (vand, ris)*, havsalt, syltet shiso blade (perilla)*(perillablade*, umeboshiblommejuice*, havsalt). *økologisk kontrolleret.
Energi (kJ) | 92 kJ |
Energi (kcal) | 17 kcal |
Fedt | 0,3 g |
(heraf mættet) | 0,1 g |
Kulhydrat | 1,9 g |
(heraf sukkerarter) | 0,2 g |
Protein | 0,6 g |
Salt | 5,5 g |