Beskrivelse
Ajitsuke inari er friturestegte tofulommer som smager af sød sojamarinade. Bruges bla. til inari sushi. Lommerne fyldes med sushi ris (ris marineret med eddike, sukker og salt) og er herefter klar til servering. Kan også bruges som ingrediens i Maki ruller hvor de søde tofulommer skæres i strimler og rulles ind i sushi rullen.
Tilberedning:
Tofu lommerne er færdigtilberedte, men vi anbefaler følgende fremgangsmåde for det bedste resultat.
- Varm en gryde med vand til lige under kogepunktet, sluk herefter blusset.
- Læg den forseglede pose med tofulommer ned i det varme vand og lad dem varme op i ca. 5 min.
- Tag lommerne ud, åbn dem, skub folden i bunden op i lommen så du former en skål.
- Fyld tofu lommerne med sushi ris.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 400g
- Drænet vægt
- 226g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Tofu lommer 40% (SOJAbønner, rapsolie, konsistensmiddel (E509), glukose-fruktose sirup, vand, SOJAsauce (affedtede SOJAbønner, HVEDEmel, salt, sojabønner), smagsforstærkere (E621, E635), surhesregulerende middel (E262).
Allergener: sojabønner, hvede.
Fremstillet i Japan
Energi (kJ) | 1104,6 kJ |
Energi (kcal) | 263 kcal |
Fedt | 13,2 g |
(heraf mættet) | 2,45 g |
Kulhydrat | 29,6 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 8,3 g |
Salt | 1,55 g |