Kanesu Ibonomai Tørrede Tororo Soba Nudler 240g
Tørrede nudler med boghvede- og snittet yam-mel, der bruges bredt i det japanske køkken. Prøv dem i alt fra supper til salater og kolde dyppe-nudler.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Klassiske soba nudler med en bredde på ca. 1,7mm, baseret på hvede, boghvede og den klassiske japanske yam-ingrediens, tororo - klar til din mad på få minutter.
Soba nudler er de store allroundere i nudelfamilien. De kan opvarmes og tilsættes til suppe om vinteren, koges, afkøles og serveres med en sojabaseret sauce om sommeren, steges med grøntsager, kød og sovs på panden eller tilføjes varme eller kolde til salater.
Disse boghvedenudler er lavet af en kombination af boghvedemel, hvedemel og fintsnittet yam, hvilket giver dem en let nøddeagtig smag og fast tekstur. Og det er ikke bare smagen, der er god. Soba nudler har et højt indhold af protein og kostfibre, så de danner perfekt base for en sund kost.
For virkelig at lade smagen komme til sin ret kan nudlerne serveres med en mentsuyu-sauce zaru soba style eller helt enkelt med tofu, dampede asiatiske grøntsager, hakkede forårsløg, revet ingefær eller ristede sesamfrø.
Hvad er Tororo?
Tororo er en klassisk washoku ingrediens, man ofte finder serveret som en sideret med dashi, sojasauce eller som topping på f.eks. nudler som yamakake, der tager navn efter den vilde japanske bjergkartoffel, men som i virkeligheden kan laves med samtlige af de asiatiske yams eller tubere.
Retten lavet med andre grøntsager end yamaimo kaldes imidlertid for Oroshi Soba i stedet, og du finder faktisk en opskrift på det lige her!
Oroshi Soba - Kolde nudler med daikon og mentsuyu
Tororo Soba kan nemlig sagtens både indeholde tororo-mel og serveres med frisk snittet yam eller daikon ovenpå! Prøv selv at lave det med en traditionel Suribachi skål ;)
Tilberedning
• I modsætning til pasta er det bedst at skylle tørrede soba nudler under koldt vand før madlavning for at fjerne overskydende stivelse.
• Tilbered tørrede soba nudler på den traditionelle japanske metode; tilsæt nudlerne til kogende vand og kog i et par minutter.
Tilsæt lidt koldt vand to eller tre gange under tilberedningsprocessen for at reducere temperaturen og hjælpe nudlerne til at koge jævnt. Nudlerne er klar, når de er møre, men stadig har et fast bid.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 240g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
HVEDEmel, boghvedemel, salt, yam-mel (Dioscorea opposita).
Allergener: gluten
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 1326 kJ |
Energi (kcal) | 317 kcal |
Fedt | 1,3 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 62,1 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 14,3 g |
Salt | 2,1 g |