Japansk Keramik Ramen Skål 25cm Yonaka - Håndlavet keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Skønt strukturdesign i mørke nuancer frembragt af lokalt værksted i Gifu med en lang håndværkstradition.

Japansk Keramik Ramen Skål 25cm Yonaka

Håndlavet keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Skønt strukturdesign i mørke nuancer frembragt af lokalt værksted i Gifu med en lang håndværkstradition.

249,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Fuldend dine eventyr ud i det japanske køkken med autentiske keramikvarer fra Made In Japan
Skålen har et traditionelt udtryk og skønne mørke nuancer - størrelsen er særdeles velegnet til nudelsuppe, ramen, yakisoba og lignende retter.

I hænderne på værksteder som Ichi og Taiku Kiln gennemgår det flotte stentøj en helt utrolig proces. Leret fra Gifu mister undervejs sine plastiske egenskaber og opnår gennem æltning, tørring, bisque, glasering og brænding en krystalstruktur, som er glashård og sikker at anvende i køkkenet.

Det håndlavede element er charmerende og præsenteres stolt af skaberne som et udtryk for for wabi -  respekten for det enkle liv og den underspillede skønhed i det uperfekte, som gennemsyrer meget af japansk håndværk og selvforståelse. Mens symmetri og perfektion har en ende, er det irregulære, det uperfekte og det asymmetriske uden ende og derfor noget, som Zenbuddhismen hylder som æstetisk princip.

Information om sikkerhed

Keramik fra Made In Japan er godkendt til sikker anvendelse i opvaskemaskine og mikroovn.
Vær dog opmærksom på store temperaturudsving, f.eks. ved inden for kort tid at flytte keramik fra fryser til ovn.
Vær også opmærksom på at beskytte bordplader mv. fra varme skåle og tallerkener med en bordskåner af træ eller stof.

Produktinformation

VHC0648
Produktinformation
Indhold volumen
1300ml
Højde
8cm
Diameter
25cm